Toată planeta a stat atentă la fiecare mișcare și fiecare gest făcut de Melania Trump pe vremea când locuia la Casa Albă. Statutul de primă doamnă a Statelor Unite a venit cu o mulțime de reguli și de obligații, iar soția lui Donald Trump a încercat să fie cât mai discretă cu viața personală.  

Însă, așa cum era de așteptat, o parte dintre secretele sale au ieșit la lumină odată cu publicarea cărții I’ll Take Your Questions Now, scrisă de cea care i-a fost asistentă personală Melaniei.

Stephanie Grisham face dezvăluiri inedite despre viața Melaniei Trump în cadrul noii sale cărți. Fosta asistentă persoanlă a Melaniei Trump susține că soția lui Donald Trump avea o obsesie pentru propria persoană și citea fiecare articol care conținea numele său. Mai mult decât atât, ea obișnuia să îi telefoneze de mai multe ori pe zi pentru a-i cere sfatul despre modul în care să interacționeze cu presa.

„La fel ca soţul ei şi toţi copiii săi, doamna Trump şi-a examinat decupajele de presă ca un arhitect expert care se concentrează pe planuri. Niciun detaliu nu a fost trecut cu vederea, nimic nu i-a scăpat din ochi. A folosit alerte Google şi a văzut totul”, scrie Grisham.

Fosta asistentă a Melaniei a explicat de ce aceasta era porclită Rapunzel de către Servicul Secret al Casei Albe.Din contră, Melania petrecea foarte mult timp închisă în camera sa interacționând minimal cu cei din jur, de aici și porecla de Rapunzel pe care a primit-o din partea Serviciului Secret al Casei Albe.

Related Posts