Alina Burlacu ∙ October 4, 2021 ∙ 6 min read

 

sempasi virgo pro

Am testat noul dispozitiv Sempasi Virgo Pro în zilele toride ale lui august, cu o lună înainte de lansarea lui oficială – lucky me! Nici nu putea fi un moment mai bun pentru un dispozitiv de îngrijire facială inteligent care oferă două programe cu beneficii multiple: rece (cu lumină LED albastră) și cald (cu lumină LED roșie).

De câțiva ani, dispozitivele smart pentru îngrijirea tenului au intrat în rutina oricărui beauty editor. Practic, au reușit să ne fascineze atât de mult, încât au devenit la fel de indispensabile precum smartphone-ul. Pentru că am deschis discuția despre beneficiile utilizării unui dispozitiv de îngrijire facială, voi bifa cele mai importante atuuri pe care le-am descoperit utilizând cel mai nou noul dispozitiv Sempasi, Virgo Pro. Voi spune că este un gadget multitasking, așa că reține aceste cifre: 8 în 1.

Ce înseamnă 8 în 1?

Dacă îl folosești zilnic, pielea ta se va bucura de: lifting facial, efecte anti aging, anti rid, masaj facial, stimularea circulației, eliminarea toxinelor, un aspect îmbunătățit al porilor și asta prin două programe, rece și cald, care îți permit să rămâi în zona ta de confort. Teoretic, de avantajele enumerate te poți bucura și în urma unui masaj realizat de un profesionist, dar cât de fain este să ai profesionistul la dispoziția ta, 24/7, acasă? Din punctul meu de vedere modul în care acționează și se simte pe ten este echivalentul unui program de fitness intensiv, iar la asta adaug designul modern – imposibil să nu te fascineze forma ergonomică – și tehnologia de ultimă generație înglobată. Dar folosirea lui chiar nu este complicată. Nu ai nevoie de aplicații și sincronizări cu telefonul mobil, nici de un produs specific pentru îngrijire care să îi permită funcționarea optimă.

sempasi virgo pro

Așadar, ce trebuie să știi?

Virgo Pro este un dispozitiv inteligent, vibrează doar atunci când intră în contact cu tenul și atingi în același timp senzorul inteligent (părțile metalice). Înainte să folosești Sempasi Virgo Pro, ai nevoie de: – o primă încărcare completă a acumulatorului. Durează aproximativ 4 ore și cât timp se încarcă nu îl poți folosi. Dar poți folosi acest timp pentru a pregăti tenul. – o curățare corectă a pielii. Nu uita că Sempasi Virgo Pro nu înlocuiește demachierea, dar, grație terapiei cu ioni pozitivi, scoate la suprafață impuritățile din piele, pe care ulterior le poți îndepărta cu un demachiant, și, grație terapiei cu ioni negativi, ajută pielea să integreze mai bine ingredientele active ale produselor de îngrijire. – produsele tale de îngrijire, adaptate tipului tău de ten. Asta înseamnă că, dacă ai nevoie de o hidratare intensă, poți folosi o cantitate moderată din produsul de îngrijire pe care să îl masezi cu noul dispozitiv facial. Dacă ai nevoie de pori vizibil reduși, poți folosi împreună cu dispozitivul Sempasi o loțiune cu efect astringent. Nu uita că Virgo Pro se utilizează întotdeauna cu o cremă sau un ser! Revin asupra faptului că poate fi utilizat doar pe tenul curat, cu creme sau seruri hidratante și bogate în nutrienți necesari pielii (Q10, colagen, acid hialuronic etc.). Încă un truc genial: l-am folosit și peste o mască tip șervețel. A fost vis! Un boost de energie de care aveam mare nevoie la 38 de grade Celsius, temperatura indicată de alertele meteo ale momentului. Pe de altă parte, în momentul în care citești aceste recomandări, este posibil să duci deja dorul zilelor calde, așa că, am făcut un test și pentru programul cald (după ce am aplicat o compresă cu apă rece pe ten, în urma demachierii). După ce l-am pornit pe modul cald, am observat că încălzirea dispozitivului a fost treptată, după primele 30-60 de secunde de la contactul continuu al dispozitivului cu tenul, ceea ce a mi-a dat încredere și suficient timp de adaptare. Programul de masaj cu funcția de căldură face ca Virgo Pro să nu depășească temperatura de 40 grade Celsius, o temperatură optimă pentru tratament. Desigur, în funcție de tipul de ten și de sensibilitatea lui, se poate să simți diferit, mai puternic sau mai slab, dar, după aplicarea serului hidratant, am observat că aparatul a ajustat automat temperatura la una confortabilă.

Cu ce nu trebuie să îți faci griji?

1. În primul rând, nu trebuie să stai cu ochii pe ceas. Dispozitivul Virgo Pro este smart și, după 60 de secunde te atenționează că e timpul să alegi altă zonă pentru tratament. Fiecare program durează 2 minute, perioada minimă a unei ședințe de masaj.

2. Este imposibil să îl folosești prea mult. Și datorită timer-ului inclus, dar și pentru că a fost gândit pentru utilizarea zilnică, dimineața și seara. Recomandarea producătorilor este să alegi până în 5 programe la o ședință, adică între 2 și 10 minute.

3. OK. După ce își face treaba, cum te asiguri că este safe să îl folosești ulterior. E simplu: poate fi curățat foarte bine, Virgo Pro fiind waterproof cu indicele IP66, adică poate fi clătit și șters cu o cârpă moale imediat după utilizare. Iar asta este foarte simplu! Atenție însă: nu îl lăsa mai mult de 10 secunde sub apă!

4. Dispozitivul se încarcă wireless. Doar îl poziționezi în baza de încărcare conectată prin cablul USB la o sursa de energie electrică (priză, laptop etc.). Asta înseamnă că nu ai de ce să îți faci griji vreodată în privința mufei și a schimbării cablului.

5. Dacă ești genul care se apucă de 7 lucruri în același timp, este perfect pentru tine, dar și pentru mediul înconjurător. Virgo Pro este gândit pentru a economisi energie și pentru a proteja mediul înconjurător. Dacă nu îl folosești mai mult de 2 minute, se va opri automat singur, rămânând în modul standby.

sempasi virgo pro

Ce planuri am în continuare?

Nu este primul și, probabil, nu va fi nici ultimul dispozitiv de îngrijire a tenului pe care îl voi testa. Însă, este unul pe care îl voi folosi mult timp și despre care voi vorbi cu prietenele mele. Sigur că rezultatele nu se văd după prima folosire. Senzația de prospețime, de curățare și energizare sunt imediate, însă, așa cum se întâmplă în cazul oricărui ritual serios, cu efecte în profunzimea pielii, de regenerare și lifting, sunt necesare cel puțin 3-4 săptămâni de utilizare zilnică. Și, pentru că anii își pun amprenta pe chip, mi se pare important să ne oferim un timp pentru răsfăț și pentru frumusețe. Apropo de frumusețe. Probabil știi deja că mâinile și gâtul trădează vârsta, așa încât e bine să știi că ai un aliat de partea ta, unul smart, iar numele lui este Sempasi Virgo Pro.

Foto: PR.

Related Posts

Cate Blanchett: 3 secrete ale tenului luminos

Cate Blanchett strălucește la fiecare apariție pe covorul roșu. Iar asta ne-a făcut curioase în legătură cu secretele…

Pleasing, Harry Styles și Marco Ribeiro, la Săptămâna Modei de la Paris

Pleasing, brandul de frumusețe creat de Harry Styles, a lansat primele produse de machiaj, în colaborare cu designerul…

Soluții pentru îngrijirea pielii sensibile

Confortul urban implică un risc pe care e posibil să îl fi ignorat până acum: poluarea din case,…

6 terapii pentru joburi sedentare

Persoanele care au joburi sedentare sau care stau prea mult în picioare și au prea puține momente de…

5 motive să aplici baza pentru manichiură

Culoarea este importantă, dar primul strat, cel de bază, este absolut necesar dacă vrei o manichiură rezistentă și…

Echilibru în îngrijirea pielii: 12 produse esențiale

Înconjurate de tentații sau aglomerate de prea multe sarcini de îndeplinit, reușim, cu greu, să menținem un echilibru…

Pe plajele internaționale: to bronze or NOT to bronze?

Chiar dacă la noi vara s-a sfârșit, plajele internaționale ne așteaptă. Cu atât de multă libertate de mișcare…

Păr frumos, încredere deplină

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există…

Grooming time: 10  produse pentru îngrijirea masculină

Grooming time? Rezistă eroic în zilele de muncă și energizează-te cu cele mai eficiente cosmetice pentru îngrijirea cotidiană….

Dialog DESCHIS despre „INTERZIS”

Patru influenceri din social media au acceptat provocarea de a vorbi deschis despre încălcarea regulilor și despre cum…