Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, împlinește azi un an

archie aniversare

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, împlinește azi un an, iar Familia Regala Britanică i-a transmis celui mai mic membru urări de La mulți ani!

Regina Elizabeta a II-a, Prințul Charles, Camilla, alături de Prințul William și de Kate Middleton i-au transmis urări de La mulți ani celui mai mic membru al Familiei Regale Britanice, Archie, care împlinește azi un an. Prințul Harry și Meghan Markle vor sărbători prima aniversare a fiului lor în trei, acasă, în Los Angeles, locul în care s-au retras pentru a-și croi o nouă viață. Fanii Familiei Regale așteaptă cu sufletul la gură ca Meghan și Harry să publice o nouă fotografie cu fiul lor, în buna tradiție urmată de membrii monarhiei, așa cum procedează spre exemplu Kate Middleton, care publică un set nou de fotografii făcute de ea însăși la fiecare aniversare a copiilor ei.

View this post on Instagram

Wishing Archie a very happy first birthday today! 🎈

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Archie n-a mai fost scos în fața reflectoarelor de când Prințul Harry și Meghan au părăsit Marea Britanie pentru Canada, înainte să se stabilească în SUA.

archie aniversare

Jurnaliștii britanici specializați în viața Regalității spun că Archie va avea parte de ziua lui de un tort fără zahăr, din ingrediente organice, și că se va juca în piscina casei, iar părinții lui vor intra în legătură video cu Familia Regală prin intermediul Zoom, pentru a primi urările de bine personal și vor vorbi cu Regina, dar și cu cei trei copii ai Ducilor de Cambridge, verii lui Archie – George, Charlotte și Louis.

Archie s-a născut pe 6 mai, la ora 5.26 am, la maternitatea Portland din Londra, și a cântărit 3,2 kilograme. Părinții lui l-au arătat lumii întregi câteva zile mai târziu.

archie aniversare

Experții britanici în iața monarhiei mai menționează că, de obicei, membrii Familiei Regale nu fac publice cadourile primite de cei mici, dar, în schimb, încurajează donațiile făcute în numele sărbătoritului către fundațiile de caritate pe care le patronează.

 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle