Prințul Harry și Meghan Markle declară război presei britanice

meghan markle printul harry

Nicio săptămână fără vești din partea Prințului Harry și a lui Meghan Markle, care reușesc să se mențină în centrul atenției prin diverse acțiuni mai mult sau mai puțin agreate de public și de presă. Cel mai recent, Ducii de Sussex au declarat război presei britanice și au aunțat printr-un  comunicat emis dumincă faptul că vor tăia orice legătură și colaborare cu unele dintre cele mai citite publicații britanice – Daily Mail, The Mail on Sunday, The Daily Express și The Daily Mirror, din cauza felului în care acestea au reflectat de-a lungul timpului stilul lor de viață și din cauza criticilor constante direcționate către Meghan Markle.  

Scrisoarea semnată de Harry și de Meghan specifică faptul că ”nu va mai exista nicio colaborare și zero implicare din partea lor” cu publicațiile amintite. ”Această decizie nu are legătură cu evitarea criticilor, cu închiderea oricăror căi de comunicare publică sau cu cenzurarea redării de informații. Media are dreptul de a transmite informații și de a avea o opinie despre Duce și Ducesă, fie că aceasta e bună sau rea. Dar aceste lucruri nu se pot baza pe minciuni. Ducii nu vor intra în acest joc prin care presa îi folosește drept momeală pentru a-și vinde marfa și nici nu vor lua parte la deformarea voită a realității”, au mai scris Meghan și Harry.

O sursă din interiorul Palatului Buckingham, citată de Daily Mail, declară că mișcarea făcută de Meghan și de Harry este greșită și contrară a ceea ce au recomandat purtătorii de cuvânt ai Reginei și că aceasta vine într-un moment total nepotrivit, și anume chiar în preajma zilei de naștere a Reginei Elizabeta a II-a, care împlinește pe 21 aprilie 94 de ani, dar și în contextul în care Marea Britanie este grav afectată de criza provocată de pandemia de Coronavirus.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle