Meghan și Harry, dezamăgiți că nu pot sărbători ziua de naștere a fiului lor, Archie

meghan harry archie

Meghan Markle și Prințul Harry sunt dezamăgiți că nu pot sărbători cu fast prima aniversare a fiului lor, Archie Harrison Mountbatten, de pe 6 mai, din cauza carantinei.

Meghan Markle și Prințul Harry intenționau să organizeze o petrecere cu mai mulți invitați, în mare parte celebrități, pentru a-l sărbători la un an pe fiul lor, dar și pentru a-și marca astfel, mutarea lor la Los Angeles, unde Meghan are planuri mari legate de cariera ei actoricească. Astfel, la aniversarea de un an a lui Archie și la propria lor petrecere de bun-venit pe teritoriul american, Meghan și Harry aveau pe lista de invitați vedete precum  Serena Williams, cântăreața Katherine McPhee sau compozitorul David Foster, dar planurile lor s-au evaporat imediat ce primarul Los Angelesului, Eric Garcetti, a prelungit starea de carantină și de izolare până pe 15 mai, ceea ce face imposibilă orice reuniune. Astfel, ziua de naștere a lui Archie de pe 6 mai va fi sărbătorită în trei, acasă.

Meghan și Harry s-au mutat la Los Angeles de câteva săptămâni și au ales o locuință temporară până când decid în ce proprietate vor să investească. Localizarea cuplului este secretă, dar Harry a susținut zilele acestea o convorbire video transmisă chiar din interiorul casei lui, în care a stat de vorbă cu câțiva părinți care au copii cu dizabilități, beneficiari ai ajutorului acordat de fundația patronată de Prinț, WellChild. Acesta a încercat să le ridice moralul părinților, i-a încurajat și, printre rânduri, a povestit despre propria lui experiență de tată. Harry a mărturisit că se bucură de acest timp petrecut alaturi de familie, chiar dacă nu are mare lucru de făcut și a adăugat că simte că această perioadă e ca un cadou nemeritat.

Chiar dacă nimic concret nu transpare din relația și din casa lui Meghan și a lui Harry, apropiații lor, citați de presa britanică, susțin că Harry nu e tocmai în apele lui în America și că încă încearcă să se adapteze la marea schimbare survenită în urma Megxit. Buna lui prietenă, doctorul în primatologie Jane Goodall, de 86 de ani, a acordat recent un interviu către Radio Times, în care susține lucrurile de mai sus, că Harry nu e tocmai împăcat cu decizia lui de a se rupe de Monarhia Britanică și de a-și construi o viață nouă în America, alături de Meghan.

”Nu știu ce curs va lua cariera lui acum, dar da, ținem legătura – cred că se simte puțin prins în corzi acum”, a declarat Dr Jane Goodall, cu privire la opinia publică față de de decizia lui Harry de a întoarce spatele Regalității și de a urma ambițiile lui Meghan în Statele Unite.

Categorii Lifestyle