Monica Cismaru ∙ May 26, 2023 ∙ 4 min read

Sunt exploratori neobosiți sau preferă să-și petreacă timpul sub umbrelă, pe punte, cu un cocktail savuros în mână? ”Devastează” magazinele de pe vas sau cheltuiesc banii pe experiențe culinare inedite, în locurile în care ancorează nava? Iată cum le place zodiilor să se distreze într-o croazieră! Te regăsești?

Berbec

Berbecii sunt adevărați gurmanzi și le place să îmbine aventura cu experiențele culinare din diversele locuri pe care le vizitează. Înainte să plece în vacanța de pe croazieră, fac liste cu restaurantele ce merită vizitate. Adoră timpul petrecut în aer liber și sunt primii care se înscriu într-o excursie.

Taur

Taurilor le place să se răsfețe, așa că îi vei găsi cel mai probabil la spa, alături de un ceai sau de o cafea sau la cumpărături în cele mai luxoase magazine. Iar croazierele cu siguranță nu duc lipsă de așa ceva! Adoră să petreacă timpul în medii luxoase, alături de o carte bună și să se bucure de o masă delicioasă.

zodii croaziera

Gemeni

Setea lor de cunoaștere este de neoprit. Le place să interacționeze cu oamenii și să cunoască tot felul de lucruri despre fiecare destinație în parte. Oriunde merg, caută să afle informații despre locurile vizitate și le place spiritul de aventură, iar seara îi vei găsi la discotecă.

Rac

Racii caută liniște și sunt cei mai fericiți când călătoresc alături de cei dragi – familie, partener, prieteni. Racii aleg vacanțele care le oferă confort, discreție, relaxare. Nu se satură de experiențe noi, dar adoră, în același timp, să-și petreacă timpul pe vas, în cele mai confortabile șezlonguri, alături de anturaj.

zodii croaziera

Leu

Leii sunt cei mai pretențioși și caută cele mai luxoase experiențe. Adoră să călătorească în stil și aleg întotdeauna cele mai scumpe și exclusiviste experiențe. Adoră arta și cultura, clasa și luxul.

Fecioară

Perfecționistele Fecioare adoră să călătorească și bifează fiecare obiectiv setat pe lista făcută de acasă, sunt foarte conștiincioase în ceea ce privește activitățile de vacanță.

Balanță

Balanțele sunt foarte creative și vor ca vacanțele lor să fie pline de stil, de confort, de lux și adoră spiritul romantic al locurilor vizitate. Le poți suprinde plăcut cu o cină romantică, cu o sesiune de shopping fără buget limitat sau cu o plimbare în locuri instagramabile.

Scorpion

Scorpionii caută mereu noutatea, chiar și în locuri arhivizitate de turiști. În același timp, adoră să-și aloce timp doar pentru ei, când se relaxează la maximum.

Săgetator

Săgetătorii adoră locurile exotice și experiențele inedite. Nu se tem de nimic și preferă vacanțele lungi, când au timp de explorat. Sunt liberi, optimiști și știu să se distreze și își fac prieteni oriunde ar merge.

Capricorn

Capricornii adoră locurile încărcate de istorie și sunt exploratori înnăscuți. Au tolba plină de povești despre fiecare loc vizitat.

Vărsător

zodii croaziera

Vărsătorii adoră să cunoască oameni noi și să se implice în conversații animate cu localnicii, iar alegerile lor turistice implică întotdeauna ceva nou. În vacanța de pe croazieră, Vărsătorii adoră să se relaxeze și să mediteze, să-și găsească pacea interioară. Au o stare de spirit pozitivă și le place să călătorească fără să-și impună limite.

Pești

Peștii adoră apa, bineînțeles, deci sunt pasagerii ideali dintr-o croazieră. Adesea, își fac planuri de călătorie în ultimul moment, dar care le ies de minune. Aruncă niște haine în valiză și pleacă la drum. Obișnuiesc să ia lucrurile așa cum vin și nu sunt adepții planurilor bine stabilite. Adoră să călătorească alături de prieteni și de familie sau de partener.

Foto: Unsplash

Related Posts

Half is Free vine la CLUJ!

Half Is Free, cel mai așteptat eveniment de shopping al sezonului, vine la Cluj pe 24 martie 2024!…

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 30 – martie 2024?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

VIDEO- Cum a fost la petrecerea de lansare a numărului 30 A List Magazine

Am avut motiv să sărbătorim(unul și mai mare decât de obicei)! Revista print A List Magazine a celebrat, în acest…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine, primăvară 2024 (Partea a IIl-a)

Foto: Dan Borzan, Ionel Vîlcan, Gabriel Mădularu Am avut motiv să sărbătorim(unul și mai mare decât de obicei)!…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine, primăvară 2024? (partea a II-a)

Am avut motiv să sărbătorim(unul și mai mare decât de obicei)! Revista print A List Magazine a celebrat,…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine, primăvară 2024 (Partea l)

Foto: Dan Borzan, Ionel Vîlcan, Gabriel Mădularu Am avut motiv să sărbătorim(unul și mai mare decât de obicei)!…

Unde găsiți revista A List Magazine nr. 29, iarnă 2023?

NU UITAȚI: revista A List Magazine este gratuită și o puteți lua din zecile de locuri simpatice (de…

Cine sunt designerii pe care îi puteți găsi la Alist Designers boutique, în luna decembrie (VIDEO)

Spațiul de la parterul București Mall Vitan s-a transformat, pe tot parcursul lunii decembrie, într-o destinație elegantă de…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea a III-a

Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List Magazine toată lumea a strălucit….

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine iarnă 2023-2024? Partea a II-a

Am strălucit! Da, da, la lansarea ediției de iarnă a revistei A List Magazine toată lumea a strălucit….