Monica Cismaru ∙ May 15, 2023 ∙ 4 min read

Înainte de a porni în croaziera organizată de Andreea Esca&A List Magazine pe nava Celebrity Edge, între 23 și 30 septembrie 2023, îți propunem câteva activități atractive de care să ai parte în Barcelona, punctul de pornire în periplul pe mare.

Așadar, înainte să te îmbarci într-una dintre cele mai frumoase călătorii ale vieții tale, iată câteva sugestii de petrecere a timpului liber în Barcelona – o cină sau un cocktail pe unul dintre rooftop-urile orașului, unele dintre cele mai ofertante locuri pentru a admira frumusețea Barcelonei de sus, într-o atmosfera de basm. Fotografiază Barcelona la apus dintr-unul dintre locurile prezentate și bea un cocktail în cinstea demarării unei călătorii care o să-ți ofere amintiri pentru o viață întreagă!

Terraza Tope – Hoxton Hotel

tope

Taqueria Tope îți prezintă în Barcelona în atmosfera plină de culoare și vibrantă a Mexicului. Alături de o vista superbă asupra orașului, de unde poți vedea și Sagrada Familia, poți lua o cină mexicană cu cei mai buni tacos din Barcelona, pe marginea piscinei.

Terraza Alaire – Hotel Condes de Barcelona

Amplasată la etajul opt al hotelului care oferă o panoramă asupra La Pedrera și către Sagrada Familia, Alaire este locul pe care nu trebuie să-l ratezi în Barcelona. Aici te așteaptă un meniu variat și delicios, cu o atmosferă relaxată, unde poți lua cina sau doar un cocktail și unde poți asculta cea mai bună muzică în timp ce admiri peisajul asupra Barcelonei.

SB Glow – SB Glow Hotel

De la piscina de pe rooftop poți admira unul dintre cele mai frumoase apusuri. Unul dintre cele mai romantice locuri din Barcelona.

La Terraza Del Duquesa – Hotel Duquesa de Cardona

La Terrassa del Duquesa este locul potrivit pentru o cină fine dining, cu vederi panoramice auspra mării și asupra Portului Vell, alături de cele mai bune cocktailuri ți muzică, elemente ce te vor face să uiți de agitația de jos a orașului. O experiență unică.

Trafalgar Yurbban – Trafalgar Hotel

Trafalgar Yurbban este considerată una dintre cele mai bune cinci terase rooftop din Barcelona de către Lonely Planet; e locul perfect pentru a savura un vermouth și pentru relaxare în zona de chill-out.

La Terazza de Anna – Room Mate Anna Hotel

Aici te poți lăsa scăldat de razele soarelui la piscină și să aștepți momentul magic al apusului; de aici ai o vedere impresionantă asupra Tibidabo sau asupra Torre Agbar și Casa Batlló. La Terazza De Anna este locul perfect pentru a admira peisajul urban al Barcelonei.

Foto: PR

Related Posts

PLOOM X: DESIGN ELEGANT, EXPERIENȚĂ UNICĂ, GUST AUTENTIC

Ploom X, cel mai nou produs din portofoliul JTI România, vine pe piață cu o experiență unică a…

Dezvăluirile intime ale lui David Beckham, într-un documentar pe Netflix

Cele mai intime amănunte din viața fostului fotbalist britanic David Beckham (48 de ani) vor fi dezvăluite într-un…

Mădălina Ghenea, apariție strălucitoare la Scala din Milano

Mădălina Ghenea a avut o apariție marcantă la Teatrul Scala din Milano, la gala CNMI Sustainable Fashion Awards…

Horoscopul săptămânii 2-8 octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în perioada…

Un festival de creație: începe DIPLOMA Show 2023

Ediția a X-a va prezenta 130 de lucrări publicului larg la Combinatul Fondului Plastic și va avea o…

Toamna aceasta călătorești cu stil datorită beneficiilor din platforma Visa Premium!

Bucură-te de curse exclusiviste BlackCab în drumul spre aeroport, de reduceri la tarifele saloanelor de înfrumusețare, de prețuri…

Horoscopul lunii octombrie 2023

Astrologul Anca Stoica ne aduce previziunile astrologice ale lunii octombrie 2023. Pe Tauri îi așteaptă schimbări la locul…

Dieta Okinawa – 5 principii pentru a trăi mai mult și mai sănătos

Dieta Okinawa cuprinde principiile de viață și de alimentație ale locuitorilor din arhipelagul Okinawa, Japonia, unii dintre cei…

Cel mai nou film al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, se vede prima oară la Les Films de Cannes à Bucarest (20 – 29 octombrie)

Leonardo DiCaprio și Robert de Niro joacă în filmul eveniment al lui Martin Scorsese, Killers of the Flower…

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă 

„AI-ul va produce democratizarea design-ului”, spune Julio Obelleiro, manager agenție de tehnologie inovativă  „AI lucrează precum oamenii. Oamenii…