Monica Cismaru ∙ July 24, 2020 ∙ 2 min read

harry meghan archie

Prințul Harry și Meghan Markle au înaintat o plângere la tribunalul din Los Angeles împotriva paparazzilor care au survolat locuința lor din Beverly Ridge – Los Angeles, cu ajutorul dronelor și al elicopterelor, pentru a suprinde fotografii cu familia și, mai ales, cu fiul celor doi, Archie, în vârstă de un an și două luni.

De asemenea, Harry și Meghan susțin că numai legea îl poate proteja pe micuțul Archie de isteria presei, care a ajuns până la a decupa o gaură în gradul care împrejmuiește proprietatea pentru a surprinde în exclusivitate momente din intimitatea familiei.

tyler perry LA

Mai mult, se pare că paparazzi au editat fotografiile făcute în mod ilegal pe proprietatea celor doi, în care să pară că Archie se afla într-un loc public, și nu în curtea casei.

Meghan, Harry și Archie s-au mutat de câteva luni pe o proprietate imensă din Beverly Ridge, care îi aparține mogulului din industria divertismentului – Tyler Perry. Pentru a-și asigura protecția în fața invitaților nepoftiți, care vor să obțină imagini în exclusivitate, Familia Regală a împrejmuit curtea cu un gard care împiedică fotografiatul, dar aceștia nu se pot apăra împotriva aparatelor precum dronele, care survolează zona chiar și de trei ori pe zi, de la o înălțime de doar șase metri.

Ducele și Ducesa de Sussex intentează proces pentru a proteja dreptul fiului lor la intimitate în propria lui casă, fără intruziunea fotografilor și vor să-i demaște și să-i oprească pe cei care caută să profite de pe urma acestor acțiuni ilegale”, a declarat avocatul celor doi.

harry meghan

Fiecărui individ și fiecărei familii care locuiește în California îi este asigurat dreptul la intimitate în propria lui casă. Nici dronele, nici elicopterele, nici aparatele de fotografiat performante nu pot ignora acest drept. Prințul Harry și Meghan cunosc foarte bine faptul că sunt urmăriți pas cu pas când ies în locuri publice, dar acum paparazzi au depășit limita și sfidează legea”, adaugă avocatul lui Meghan și al lui Harry, Michael Kump. 

Prințul Harry a avut dintotdeauna un dinte împotriva paparazzilor, pe care îi acuză de moartea mamei lui, din 1997. Prințesa Diana a decedat într-un accident de mașină, la Paris, în timp ce automobilul în care se afla încerca să scape de urmărirea paparazzilor. În plus, Prințul acuză presa britanică și de faptul că nu a fost niciodată corectă cu soția lui, Meghan, care a fost supusă la tratamente ofensatoare, defăimătoare și cu notă rasistă, pe alocuri, susține Harry.

 

Foto: Hepta, DailyMail

Related Posts

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…

Noaptea Albă a Bezelelor

Tort de Bezea va fi deschis de Noaptea Muzeelor. Cofetaria de pe Strada Roma 5 expune ediții limitate…

Anya Taylor-Joy, apariție șic pe Riviera Franceză

Aflată la Cannes, pentru a participa la cea de-a 77-a ediție a celebrului Festival de Film, actrița Anya…

Prințesa Beatrice îi va lua locul lui Kate Middleton

Prințesa Beatrice va prelua obligațiile rgelae care i-ar fi revenit lui Kate Middleton, Prințesa de Wales, care urmeaza…

NEVERSEA 2024 – MALUMA vine pentru prima dată la un festival din România 

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira,…

Cea mai mare cursă caritabilă din lume – Race for the Cure Roma, ediția a 25-a

Mihaela Geoană și Boardul Fundației Renașterea, cu sprijinul Ambasadei României în Italia au format echipa României la cea…

Horoscopul săptămânii 13-19 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă previziunile astrale ale săptămânii 13-19 mai 2024. Berbec Interesante zile pentru relațiile sentimentale…

10 cărți de luat în vacanță

Cum care vacanță? În cea de primăvară, în vacanța de vară pe plajă, în orice weekend break pe…

Aniversare la Eurovision- 50 de ani de când ABBA a câștigat concursul

Fanii Eurovision sunt în delir de când formația ABBA a lăsat de înțeles că va reveni pe scenă…