Harry și Meghan au semnat un contract de management care ar putea să le aducă milioane de dolari în cont

meghan markle printul harry milioane

Prințul Harry și Meghan Markle au ales să fie reprezentați de aceeași agenție de management ca și familiile Obama și Clinton și care ar putea să le aducă milioane de dolari în cont în urma aparițiilor și discursurilor lor la diverse evenimente.

Fostul cuplu regal a ales să colaboreze pentru contractele de endorsement cu agenția de elită Harry Walker, printre ai cărei clienți se numără cuplurile Obama și Clinton, Serena și Venus Williams sau Oprah Winfrey. Agenția va intermedia aparițiile lui Meghan și ale lui Harry la diverse evenimente organizate de asociații de business și forumuri, susținerea de discursuri și alte apariții legate de susținerea de cauze nobile, toate contra-cost.

Se pare că fostul președinte al SUA Barack Obama a câștigat aproximativ 400 000 de dolari pentru un discurs susținut în 2017, iar Hillary și Bill Clinton au încasat aproximativ 275 000 de dolari pentru o apariție la un eveniment în 2014, ambele intermediate de Harry Walker. În 2015, se pare că fostul președinte Bill Clinton și fosta candidată la aceeași funcție, Hillary Clinton, au strâns 25 de milioane de dolari doar din discursurile publice.

The Harry Walker Agency a fost achiziționată anul trecut de compania Endeavour, o agenție de talente din California. Harry Walker se mai ocupă de managerierea unor celebrități precum activista de mediu Jane Gooddall, bună prietenă cu Prințul Harry sau Tyler Perry, gazda lui Meghan și a Prințului, cel care deține casa în care locuiesc cei doi în prezent. Meghan Markle și Harry au testat prima dată apele în ceea ce privește aparițiile la evenimente private contra cost în luna februarie a acestui an, când prințul a susținut un discurs la un eveniment privat din Miami pentru gigantul bancar JP Morgan. Se pare că ocazia le-a adus în conturi ducilor peste un milion de dolari.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle