Monica Cismaru ∙ July 3, 2020 ∙ 3 min read

angelina brad

De la dragoste la ură, apoi la tolerare și la acceptare: așa se poate descrie, pe scurt, relația tumultoasă dintre Brad Pitt și Angelina Jolie.

La patru ani de la o despărțire deloc amiabilă, Angelina Jolie și Brad Pitt fac pași mici, dar siguri, către clădirea unei noi relații civilizate între doi foști soți care împart custodia a șase copii, dintre care trei sunt adoptați. Divorțul survenit după o relație de zece ani și un mariaj de doar doi a fost unul urât pentru ambele părți, cei doi actori eșuând în a păstra o relație cordială și s-au luptat prin tribunale pentru custodia copiilor și pentru împărțirea averii lor fabuloase. Totuși, în ultimul timp, se pare că Angelina Jolie și Brad Pitt reconsideră termenii relației lor și se concentrează pe comunicarea mai bună dintre ei și pe creșterea copiilor într-o atmosferă prielnică.

angelina brad

Presa americană citează surse din apropierea fostului cuplu, care susțin că Brad și Angelina locuiesc aproape unul de celălalt pentru ca actorul să-și poată vizita copiii frecvent, care au rămas în grija fostei lui soții. ”Brad și Angelina vor ca moștenitorii lor să fie sănătoși și fericiți și să aibă parte de sprijinul ambilor părinți. A fost nevoie de ani buni pentru a se vindeca rănile dintre ei și, în sfârșit, au ajuns într-o etapă în care pot împărți creșterea copiilor într-un mod echitabil și armonios”.

 

View this post on Instagram

 

#new #bradpitt seen leaving angelina jolie’s house #angelinajolie #marriage #love

A post shared by Brad Pitt (@therealbradpittishere) on

În luna noiembrie a anului trecut, Angelina Jolie declara într-un interviu că ar fi vrut să se mute în afara granițelor Statelor Unite și chiar intenționează să facă acest lucru imediat ce copiii vor împlini 18 ani și că acum s-a împăcat cu ideea că trebuie să locuiască acolo unde se află și tatăl lor.

angelina jolie copii

Legat de divorțul de Brad Pitt din 2016, Angelina a declarat: ”M-am separat de dragul copiilor, a fost cea mai bună decizie și continui să mă concentrez pe vindecarea lor. Când relația mea cu Brad s-a terminat, m-am simțit oarecum pierdută, am simțit o durere profundă, m-am simțit rănită”, povestea Angelina petru Madame Figaro. Chiar dacă cei doi actori nu au discutat niciodată deschis despre adevăratele motive care au dus la ruptura lor, se poate citi printre rânduri, din declarațiile Angelinei, că Brad Pitt a fost cel vinovat de alterarea relației familiale și au circulat zvonuri conform cărora acesta avea ieșiri agresive față de copii, mai ales din cauza consumului de alcool.

Brad Pitt și Angelina Jolie împart custodia celor șase copii: Maddox, 18 ani, Pax, 16 ani, Zahara, 15 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Vivienne și Knox, 11 ani.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…