Monica Cismaru ∙ May 13, 2020 ∙ 2 min read

cei mai bogati artisti

Cunoscutul cântăreț și compozitor britanic Ed Sheeran a devenit cel mai bogat artist din țara sa cu vârsta sub 30 de ani și este urmat în topul averilor de Harry Styles și de Niall Horan, ambii foști componenți ai trupei One Direction.

 

Averea strânsă de Ed Sheran (29 de ani) se ridică la 200 de milioane de lire sterline, după ce artistul a înregistrat o creștere a veniturilor sale din ultimul timp cu 40 de milioane de lire sterline, ceea ce-l plasează pe locul întâi al celor mai bogați artiști din Regatul Unit cu vârsta sub 30 de ani, potrivit clasamentului întocmit de Sunday Times.

Ed Sheeran e urmat în topul bogăției de componenții trupei One Direction – Harry Styles și Niall Horan, cu 63, respectiv 50 de milioane de lire sterline câștigate din industria muzicală. Urmează trupa Little Mix, pe locul patru, cu venituri de 48 de milioane de lire sterline, iar pe locurile următoare se clasează ceilalți trei componenți ai trupei One Direction – Louis Tomlinson (45 de milioane de lire sterline), Liam Payne (44 de milioane de lire sterline) și Zayn Malik (36 de milioane de lire sterline) – logodnicul lui Gigi Hadid și tatăl viitorului lor copil.

cei mai bogati artisti

 

Little Mix 

Clasamentul celor mai bogați artiști din Marea Britanie cu vârsta sub 30 de ani este completat de Sam Smith – 33 de milioane de lire sterline, Rita Ora – 20 de milioane de lire sterline, Stormzy, 20 de milioane de lire sterline, George Ezra- 16 de milioane de lire sterline și Dua Lipa, tot 16 milioane.

cei mai bogati artisti

Sam Smith 

Clasamentul general al celor mai bogați artiști din Regatul Unit, care au câștigat cei mai mulți bani din industria muzicală este dominat de Lord Andrew Loyd Webber, cu o avere de 800 de milioane de lire sterline. Urmează Sir Paul McCartney, care urcă în clasament după ce în contul său mai fost adăugate recent 50 de milioane de lire sterline, iar surpriza este constituită de Rihanna, nou-intrată în clasament, cu venituri de 468 de milioane de lire sterline. Artista originară din Barbados s-a mutat de ceva timp la Londra, de unde își derulează activitatea muzicală, dar și afacerile din domeniul cosmeticelor și al fashion-ului. Din top mai fac parte Sir Elton John, Sir Mick Jagger, Keith Richards, Sir Ringo Starr, Michael Flatley, Sir Rod Stewart și Sting.

 

Foto: Hepta

 

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…