Gigi Hadid e însărcinată

gigi hadid insarcinata

Gigi Hadid, supermodelul în vârstă de 25 de ani, e însărcinată, anunță presa americană. Gigi Hadid și iubitul ei, componentul trupei One Direction, Zayn Malik, așteaptă primul lor copil, care se va naște la vară.

După o relație cu suișuri și coborâșuri, începută în urmă cu cinci ani, Gigi Hadid și Zayn Malik vor deveni pentru prima dată părinți. Chiar dacă cei doi nu au făcut un anunț oficial legat de veste, presa americană dă mai mult ca sigură informația conform căreia vedeta e însărcinată în 20 de săptămâni.

Cuplul își petrece carantina la casa mamei lui Gigi din Pennsylvania, de unde cei doi au și postat mai multe fotografii. Săptămâna trecută, Gigi Hadid și-a a aniversat împlinirea a 25 de ani alături de mama ei, Yolanda, de sora ei, Bella, și de tatăl viitorului ei copil, iar din fotografii se poate ghici că Gigi e însărcinată.

View this post on Instagram

❣️🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Povestea de dragoste dintre Gigi Hadid și Zayn Malik a început în 2015, când Gigi Hadid a fost protagonista videoclipului piesei Pillow Talk a artistului, iar în 2018 s-au despărțit pentru o perioadă, timp în care Gigi Hadid a avut o aventură cu un star de reality-show american. Cuplul s-a reunit în luna decembrie a anului trecut, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Gigi Hadid e însărcinată

Gigi Hadid însărcinată

Printre vedetele care traversează pandemia de Coronavirus fiind însărcinate se mai numără Chloe Sevigny, Michelle Williams, Felicity Jones, Ciara, Katy Perry sau Lea Michele.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle