Andreea Leta ∙ January 24, 2020 ∙ 3 min read

Blue jeans. O poveste de dragoste nesfârșită, nelimitată, practic, tot ce ai nevoie ca să te simți bine o zi întreaga. Iar celebritățile, cele care dictează trendurile vestimentare day-to-day, indiferent de câte opțiuni ar avea (și au!), nu par să fie pe punctul de a trăda jeanșii. Cum săptămâna aceasta Parisul a fost ținta celor mai bune ținute, iată ce modele de blue jeans au ales celebritățile în afara podiumurilor și a showrilor Haute Couture. 

Dacă până nu demult asociam blue jeans cu ținutele casual, relaxate, de weekend, de câțiva ani buni am reușit să îi integrăm inclusiv în ținutele de seară, purtându-i cu paiete, texturi metalice, mătase, strasuri și alte elemente prețioase. Nu trebuie să mergem cu ei pe covorul roșu (dacă nu se transformă într-o rochie de gală Carolina Herrera), dar îi putem adapta diferitelor ocazii. 

Gigi Hadid

Kaia Gerber

Winnie Harlow

Cele mai bune astfel de exemple vin chiar de la celebrități, care au optat pentru jeanși chiar și în timpul celei mai rafinate sătpămâni ale modei. Supermodelele Gigi Hadid, Kaia Gerber și Winnie Harlow au ales modele cu efect de prespălare, cu talie înaltă, pe care i-au purtat în ținute cu iz sport sau vintage, în cazul lui Gigi Hadid, care a creat una dintre ținutele noastre preferate. 

Un model de asemenea legendar, Laetitia Casta, a preferat să ducă jeanșii la next level, purtându-i în primul rând la showul de adio al lui Jean Paul Gaultier, într-o ținută creată de designer, alături de un top hibrid, specific casei. 

Laetitia Casta

Laura Smet și Nana Komatsu au ales și denimul albastru (nu uita că aceasta este culoarea anului) pentru prezentarea Chanel. Ținuta Laurei Smet este unul dintre cele mai bune exemple de effortless chic outfit, demonstrând că alegând piesele care se potrivesc cel mai bine siluetei tale și ținând cont de regula less is more, este întotdeauna cea mai bună idee în materie de vestimentație. 

Laura Smet

Nana Komatsu

În materie de stil, Kate Moss este poate una dintre cele mai constante celebrități. Outfitul ei semnătură este, de obicei, compus dintr-un sacou sau o jachetă scurtă sau de lungime medie, cu jeanși sau pantaloni skinny și cizme de diferite lungimi. Nu a făcut excepție nici acum, când a ales o pereche de dark blue jeans. 

Kate Moss și fiica ei

Paris Jackson

Cel mai bun stil este acela în care te simți cel mai bine, așa că poartă dimineața relaxată o pereche de jeanși cu pantofi sport, iar seara înlocuiește încălțămintea cu o pereche de stiletto și adoptă o atitudine lady-like. Nici că se poate mai simplu și mai eficient!

Foto: Hepta

Related Posts

Alist Designers boutique: Muze Concept readuce perlele în etalonul frumuseții moderne

În spațiul nostru de la parterul București Mall Vitan, Alist Designers boutique este gazda Muze Concept pentru încă…

Alist Designers boutique: Află care sunt brandurile lunii mai 

Proiectul nostru special care susține activitatea designerilor și brandurilor locale, Alist Designers boutique, continuă în lua mai cu…

Get the look: Ținuta lui Meg Ryan, recreată cu piese de la designeri români

Prezentă la o gală în urmă cu câteva zile, Meg Ryan a strălucit din nou în lumina reflectoarelor,…

MASSIMO DUTTI DEZVĂLUIE NOUL CONCEPT DE MAGAZIN ÎN LOCAȚIA DIN BĂNEASA SHOPPING CITY   

Brandul prezintă un exercițiu genial de rebranding odată cu lansarea noului concept global, dezvăluite în magazinul redeschis recent…

Cinci tendințe ale primăverii pe care nu trebuie să le ratezi

Vremea capricioasă și schimbările bruște nu anulează spiritul primăverii, așa că revenim cu o nouă serie de tendințe…

Star style: Emily Blunt, prin Prada până la stele 

Emily Blunt este una dintre actrițele care, cu fiecare ecranizare, surprind atât prin complexitatea interpretării, cât și prin…

Obiecte din garderoba personală a lui Vivienne Westwood vor fi scoase la licitație

O parte din garderoba legendarei creatoare de modă Vivienne Westwood va fi scoasă la licitație de casa Christie’s…

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…