Shop the look: O ținută 90s a la Kendall Jenner

Kendall Jenner este una dintre cel mai bine îmbrăcate celebrități, grație contactului direct permanent cu cele mai mari case. Kendall defilează în fiecare an la săptămânile modei, de unde nu pleacă fără să știe totul despre tendințe. Astăzi ne-am oprit la un look 90s, filtrat prin criteriile stilului ei personal. 

Kendall Jenner s-a detașat de celebra sa familie odată cu participarea la săptămânile modei și cu aparițiile în campaniile unor branduri de renume, devenind un star independent, un fashion icon în adevăratul sens al cuvântului. Defilează în fiecare an pentru case de tradiție precum Chanel, Versace, Fendi sau Moschino, trecând permament de la un stil la altul, momente care, cu siguranță, își lasă amprenta asupra stilului ei personal. 

Kendall mizează în această perioadă pe un aer cool, din care nu lipsesc elementele sport, în contrast cu mici detalii glam. Revenirea curentului 90s, care ne trimite direct la stilul unor performeri precum Spice Girls, Britney Spears sau Justin Timberlake, a inspirat și garderoba supermodelului. 

Pardesiu H&M, 297,99 lei; Pantaloni Zara, 549,90 lei

Combinarea unor piese din registre diferite este temperată de alegerea cromatică. Jacheta inspirată de tunica military și pantalonii evazați din piele neagră, sunt completatate de o maletă într-o nuanță fluorescentă, ce contrastează cu stilul clasic al celorlalte piese. 

Pulover Pull&Bear, 49,90 lei; Cercei Reserved, 9,99 lei

Pentru că outfitul are deja în centru două obiecte statement, jacheta și pantalonii, nu trebuie exagerat în zona accesoriilor, astfel încât o pereche de cercei delicați și ochelarii de soare negri, în stilul aceleiași perioade de referință, sunt suficiente. Kendall a ales o geantă de dimensiuni mici, însă, dacă ai nevoie de ceva mai practic, poți alege un model care să nu te oblige să apelezi la buzunarele bodyguardului tău pentru una, alta. Modelul genții trebuie să corespundă stilului tău, astfel încât ai libertate totală să alegi orice imprimeu consideri că e potrivit, șansele să dai greș sunt extrem de mici!

Geantă Uterque, 375 lei; Ochelari Stradivarius, 49,90 lei; Pantofi sport Bershka, 99,90 lei

Pantofii sport sunt, într-adevăr, cei care dau aerul cool ținutei, iar opțiunea pentru alb nu numai că e conform trendurilor, ci balansează alegerea cromatică a topului. Acum imaginează-ți că înlocuiești maleta cu un pulover bej din cașmir și pantofii sport cu o pereche de botine stiletto – este atât de ușor, cu piesele potrivite, să treci de la coolness la femme fatale în linii clasice, cum ar fi Rosie Huntington-Whiteley! 

Foto: PR, Hepta