Monica Cismaru ∙ April 16, 2024 ∙ 3 min read

Celebrul creator de modă italian Roberto Cavalli a decedat pe 12 aprilie, la vârsta de 83 de ani, la locuința sa din Florența, din cauza cancerului, iar la căpătâiul său s-a aflat partenera sa din ultimii ani, modelul de origine suedeză Sandra Nilsson.

Pe Nilsson și pe Cavalli îi despărțeau 45 de ani, dar modelul a ignorat diferența uriașă de vârstă și i-a stat alături designerului. Cei doi au împreună un fiu, botezat Giorgio (născut în 2023), după numele tatălui lui Cavalli. Mulți au acuzat-o de-a lungul timpului pe Sandra Nilsson că ar fi fost interesată doar de banii și de faima lui Cavalli, dar timpul petrecut alături de el a dovedit că relația dintre ei era una puternică, scrie Daily Mail. Creatorul de modă fost înmormântat luni, la Florența, orașul său natal, în cimitirul Porte Sante, unde se odihnesc, de asemenea, cel de-al 44-lea prim ministru italian, Giovanni Spadolini, dar și autorul lui Pinoccchio, Carlo Goldoni.

La funeralii au mai luat parte și fostele soții ale lui Roberto Cavalli – Silvanella Giannoni și Eva Cavalli, dar și o mulțime de celebrități, printre care fotbalistul Giancarlo Antognoni sau Prințesa Mafalda, din dinastia Savoy.

Sandra Nilsson, dreapta

Povestea de dragoste dintre Cavalli și Sandra Nilsson a durat peste zece ani, iar creatorul de modă și-a răsfățat partenera cu un stil de viață luxos, presărat cu o mulțime de călătorii în locuri exclusiviste și cu cadouri scumpe. Acesta chiar i-a cumpărat în 2015 o insulă în Suedia, pe care a cheltuit aproape trei milioane de euro. Insula Stora Rullingen se află pe coasta Strängnäs, la 50 de mile est de Stockholm. Pe insulă se află și o vilă cu patru dormitoare, o cabană de vânătoare, piscină și vestigiile un fort viking, dar și un mic teren de golf.

roberto cavalli

Roberto Cavalli a lăsat în urmă o avere de aproximativ 400 de milioane de dolari, care, cel mai probabil, va fi împărțită între Sandra și cei șase copii ai designerului.

roberto cavalli
Roberto Cavalli, alături de Jennifer Lopez și de Victoria Beckham

Sandra Nilsson (38 de ani) a lucrat ca model o bună perioadă de timp. A fost descoperită încă de la vârsta de 13 ani în timpul unei vacanțe cu familia la Paris de către o agenție de modeling, dar părinții nu au lăsat-o atunci să-și înceapă cariera de model, care a demarat de-abia la vârsta de 15 ani. Sandra a participat la Scandinavia Top Model și a câștigat mai multe concursuri de frumusețe.

roberto cavalli sandra nilssen
Roberto Cavalli și Sandra Nilsson

În 2006, Sandra a fost desemnată a șaptea cea mai sexy femeie din Suedia, iar în 2008 a devenit Playmate of the Month, în revista Playboy.

Sandra Nilsson a renunțat la cariera de model după ce l-a cunoscut pe Roberto Cavalli, alături de care a rămas până în ultima clipă.

Foto: Hepta

Related Posts

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…

Kate Moss are o relație nepotul lui Bob Marley

La 50 de ani, Kate Moss își trăiește viața din plin. Supermodelul a împlinit în luna ianuarie 50…