Monica Cismaru ∙ November 23, 2023 ∙ 3 min read

Shakira (46 de ani) va fi protagonista unui documentar în care va dezvălui cum i s-a schimbat viața în mod dramatic după despărțirea dureroasă de fostul ei soț, Gerard Piqué (36 de ani), tatăl copiilor ei.

Shakira și Gerard Piqué au anunțat că se despart în iunie 2022, după ce fotbalistul a înșelat-o pe soția lui cu o altă femeie, cu care are o relație și în ziua de azi. Despărțirea celor două vedete nu a fost deloc amiabila și a creat multe traume în fosta familie care părea perfectă.

shakira

Shakira a câștigat custodia celor doi fii pe care îi are cu Piqué, Milan, de 10 ani, și Sasha, de opt ani, și s-a mutat la Miami, în timp ce Gerard Piqué și-a continuat nestingherit relația cu iubita lui, Clara Chia. Shakira nu l-a iertat pe soțul infidel, din contră, nu a pierdut nicio ocazie de a-i reproșa trădarea, direct sau indirect. Acum, artista de origine columbiană vrea să realizeze un documentar în care să povestească pas cu pas drama în dragoste provocată de Piqué.

shakira

Jurnalista spaniolă Laura Fa, citată de Daily Mail, a spus: ”Cred că documentarul va fi despre drama trăită de Shakira și se va intitula: Cum am fost înșelată. Este evident că Shakira înregistrează materiale pentru un proiect audiovizual, în format documentar, reality-show. Se pare că, în această perioada, dacă ești o persoană celebră și nu au încă propriul tău documentar, de fapt, ești un nimeni”, adaugă jurnalista.

Shakira a fost văzută în repetate rânduri recent însoțită de mai mulți cameramani la diversele angajamente pe care le-a avut, inclusiv când și-a lăsat cei doi fii în grija tatălui lor, la Barcelona, până săptămâna viitoare, când aceștia încep școala la Miami.

shakira pique

Recent, artista columbiană a trecut prin mai multe probe de foc la tribunal, unde a trebuit să apară într-un proces de evaziune fiscală, în care a pledat vinovată, ”de dragul copiilor ei”. Shakira a primit o amendă usturătoare, de câteva milioane de euro, pentru a evita să fie condamnată la închisoare. Cântăreața are o avere de aproximativ 280 de milioane de euro.

Shakira și Piqué au fost împreună timp de 11 ani și s-au despărțit după ce fotbalistul a început o relație cu o femeie în vârstă de 24 de ani. Shakira a suferit foarte mult după despărțire și nu a pierdut nicio ocazie de a-l înțepa pe fostul ei soț mai ales prin intermediul pieselor ei, în care folosea diverse metafore pentru a-i reproșa trădarea.

Foto: Hepta

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…