Monica Cismaru ∙ July 25, 2023 ∙ 4 min read

Un nou cuplu de vedete se află în etapa incipientă de formare: supermodelul Irina Shayk (37 de ani), fosta parteneră a lui Bradley Cooper, și jucătorul de fotbal american Tom Brady (45 de ani), care a fost căsătorit cu Gisele Bündchen.

Cei doi au fost văzuți petrecând timp împreună în Los Angeles, după ce supermodelul Irina Shayk ar înnoptat acasă la sportivul NFL. Cele două vedete au fost fotografiate în ipostaze tandre, care ar trăda începutul unei relații. Irina Shayk și Tom Brady s-au cunoscut în urma cu două luni la nunta unor prieteni comuni în Sardinia, iar acum au fost văzuți împreună, după ce modelul de origine rusă ar fi petrecut noaptea acasă la la Tom Brady; acesta a condus-o cu mașina acasă, nu înainte de a fi fotografiați de paparazzi în mașina sportivului, în ipostaze romantice.

irina shayk tom brady
Irina Shayk, Tom Brady

Sursele citate de Daily Mail susțin că Tom Brady este îndrăgostit de Irina Shayk și că este încântat de perspectiva unei noi relații cu fotomodelul.

Sursele adaugă că între cei doi ar fi o chimie puternica si ca nu e vorba doar de un flirt, iar tom Brady chiar vede perspectiva unei relatii de durata cu Irina.

irina shayk tom brady
Irina Shayk, Gisele Bundchen

”Tom este în al nouălea cer, crede că se înțeleg de minune și găsește că Irina este extrem de interesantă, de descurcăreață, că are simțul umorului – exact lucrurile pe care el le caută la o femeie. El și-a jurat ca după divorț să nu se mai implice în nicio altă relație pasageră, își dorește o legătură de durată cu o femeie pe care ar putea s-o prezinte copiilor. Are planuri mari în ceea ce privește această relație și pare că se înțeleg foarte bine. Se întâlnesc și se simt bine împreună. Tom a invitat-o pe Irina acasă la el, în Los Angeles, după ce s-au cunoscut în luna mai. De atunci au păstrat legătura și au încercat să-și sincronizeze programul ca să se întâlnească. E o chimie între ei și sunt curioși să vadă unde vor ajunge, e înca devreme să ne dăm seama”, mai spun sursele.

irina shayk tom brady
Irina Shayk și Bradley Cooper, Tom Brady și Gisele Bundchen

Tom Brady este unul dintre cei mai vânați burlaci la ora actuală, după divorțul de supermodelul Gisele Bündchen, din octombrie 2022, cu care are doi copii – Vivian, de 10 ani, și Benjamin, de 13 ani. Acesta mai are un fiu cu actrița Bridget Moynahan, Jack, în vârstă de 15 ani. Tom și Gisele au fost căsătoriți timp de 14 ani și au divortat după ce Tom Brady n-a fost pregătit să renunțe la cariera lui sportivă de succes pentru a se dedica familiei, fapt ce a supărat-o pe soția lui, care a luat decizia să încheie mariajul.

Irina Shayk are o fiică în vârstă de șase ani, Lea, cu Bradley Cooper, de care s-a despărțit în 2019, după o relație de patru ani. Cei doi au mai fost văzuți împreună de atunci, cel puțin într-o încercare de a relua relația, dar se pare că planurile lor nu au funcționat.

Înainte de Bradley Cooper, Irina Shayk a avut o relație de lungă durată cu Cristiano Ronaldo și a fost curtată de Kanye West, care a dus-o la Paris cu avionul lui privat.

De la divorțul de Gisele, numele lui Tom Brady a fost asociat cu cel al lui Kim Kardashian și de cel al lui Emily Ratajkowski, dar nimic nu a fost confirmat.

Foto: Hepta

Related Posts

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…