Monica Cismaru ∙ August 29, 2022 ∙ 3 min read

Să fie oare vorba despre împăcarea anului sau doar de menținerea unei relații civilizate, de dragul copilului? Irina Shayk și Bradley Cooper au luat prin surprindere pe toată lumea după ce modelul a postat o fotografie pe Instagram alături de fostul ei partener, din timpul unei vacanțe în Bahamas.

Irina Shayk, una dintre cele mai apreciate modelele ale lumii, și Bradley Cooper, actor cu multiple nominalizări la Oscar, apar din nou împreună într-o ipostază ce ar putea trăda o împăcare între ei. Cuplul s-a destrămat în 2019 și, de atunci, au împărțit custodia fiicei lor, Lea La Seine, acum în vârstă de cinci ani.

În fotografia din vacanța exotică, Irina Shayk și Bradley Cooper apar într-o ipostază tandră – modelul își sprijină capul pe umărul actorului și aproape că-l îmbrățiăează, ambii zâmbesc fericiți. Mai mult, modelul nu a scris nimic lângă instantaneu, ci doar a pus un emoji cu inimă. Pe lânga imaginea cu fostul ei iubit, Irina a postat mai multe fotografii cu ea si cu animăluțele de pe insula exotică din Caraibe.

Irina Shayk si Bradley Cooper au fost împreună timp de cinci ani, iar ultima lor apariție de anvergură a avut loc la Gala Oscar din 2019, când Bradley Cooper a cântat alături de Lady Gaga, într-un moment emoționant. După despărțire, care se pare că a rănit-o puternic pe Shayk, potrivit spuselor ei dintr-un intreviu, cei doi au menținut o relație civilizată și apropiată de dragul fiicei lor. Ambii au locuit la New York și au fost văzuți în circumstanțe amicale. Cel mai recent, Irina Shayk a avut o aventură efemeră cu Kanye West, alături de care a făcut o escapadă la Paris, dar, odată reîntoarsă în SUA, a întrerurpt legătura cu problematicul rapper. Iar în ceea ce-l privește pe Bradley Cooper, se pare că ar fi avut o legătură cu Huma Abedin, fosta consilieră a lui Hillary Clinton. Relația lor ar fi durat câteva luni și ar fi început după ce Cooper ar fi încheiat relația cu actrița Diana Agron, cunoscută din serialul Glee.

bradley cooper irina shayk

Cooper și Shayk au avut primele lor întâlniri romantice în primăvara lui 2015, la New York și au fost vazuți împreună la percerea dată de Rihanna după Met Gala, în mai, unde au cântat împreună la karaoke. În aceeași lună, Shayk a zburat la Londra, pentru a-l urmări pe iubitul ei în piesa de teatru The Elephant Man și s-au afișat fără rețineri pe străzile londoneze. Cei doi lăsaseră în urmă relații de lungă durată: Cooper, pe cea cu modelul Suki Waterhouse, iar Shayk, pe cea cu Cristiano Ronaldo. De atunci, cei doi au fost nedespărțiți până în iunie 2019, când au anunțat că nu mai formează un cuplu.

”E un tată 100% implicat, nu are nevoie de bonă. Lea a fost cu el în vacanță timp de două săptămâni și nu i-am sunat nici măcar o dată”, povestea Irina Shayk despre cât de priceput e Cooper în ipostaza de tată.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Anca Dinicu a fost în cel mai tare Teambuilding

A ajuns actriță din întâmplare, dar pune tot sufletul și toată dăruirea în rolurile sale. Anca Dinicu își…

Pamela Anderson își lansează cartea de memorii, intitulată ”Love, Pamela”

Pamela Anderson (55 de ani) își lansează cartea de memorii ”Love, Pamela”, în care își va prezenta povestea…

Actrița Hilary Swank e însărcinată cu gemeni la 48 de ani

Hilary Swank a anunțat că așteaptă gemeni la vârsta de 48 de ani. Actrița va deveni mamă pentru…

8 motive să mergi în vacanță în Ras Al Khaimah, perla Emiratelor Arabe Unite

Octombrie este o lună cât se poate de potrivită pentru o vacanță care să ne  încarce bateriile și…

Probleme în paradis pentru Gisele Bündchen și Tom Brady. Cuplul de aur divorțează

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre…

Adevăruri și mituri despre proteine

Dacă și tu te numeri printre persoanele care au crezut până acum că dacă mănânci toată carnea din…

Delice Waffle: de la desertul din familie la franciză

Am gustat deliciosele waffles de la Delice Waffle și am vrut să aflăm cum se transformă un desert…

Cum ne ajută detoxifierea să avem un sistem imunitar mai bun, în sezonul rece

Un regim de detoxifiere poate fi urmat și la începutul toamnei, deoarece ne ajută să avem un sistem…

Andreea Esca și Dana Păun, în croaziera Goop-Celebrity Beyond, a 10-a zi

Jurnal de bord: Roma, ultima zi din croazieră Mulțumesc! Și înapoi, la treabă Roma, ultima zi din croazieră…

Duelul fotografiilor: Familia regală britanică vs Meghan și Harry

La nici două zile după ce familia regală britanică- Regele Charles al III-lea, Regina consoartă Camilla, Prințul de…