Monica Cismaru ∙ August 29, 2022 ∙ 3 min read

Să fie oare vorba despre împăcarea anului sau doar de menținerea unei relații civilizate, de dragul copilului? Irina Shayk și Bradley Cooper au luat prin surprindere pe toată lumea după ce modelul a postat o fotografie pe Instagram alături de fostul ei partener, din timpul unei vacanțe în Bahamas.

Irina Shayk, una dintre cele mai apreciate modelele ale lumii, și Bradley Cooper, actor cu multiple nominalizări la Oscar, apar din nou împreună într-o ipostază ce ar putea trăda o împăcare între ei. Cuplul s-a destrămat în 2019 și, de atunci, au împărțit custodia fiicei lor, Lea La Seine, acum în vârstă de cinci ani.

În fotografia din vacanța exotică, Irina Shayk și Bradley Cooper apar într-o ipostază tandră – modelul își sprijină capul pe umărul actorului și aproape că-l îmbrățiăează, ambii zâmbesc fericiți. Mai mult, modelul nu a scris nimic lângă instantaneu, ci doar a pus un emoji cu inimă. Pe lânga imaginea cu fostul ei iubit, Irina a postat mai multe fotografii cu ea si cu animăluțele de pe insula exotică din Caraibe.

Irina Shayk si Bradley Cooper au fost împreună timp de cinci ani, iar ultima lor apariție de anvergură a avut loc la Gala Oscar din 2019, când Bradley Cooper a cântat alături de Lady Gaga, într-un moment emoționant. După despărțire, care se pare că a rănit-o puternic pe Shayk, potrivit spuselor ei dintr-un intreviu, cei doi au menținut o relație civilizată și apropiată de dragul fiicei lor. Ambii au locuit la New York și au fost văzuți în circumstanțe amicale. Cel mai recent, Irina Shayk a avut o aventură efemeră cu Kanye West, alături de care a făcut o escapadă la Paris, dar, odată reîntoarsă în SUA, a întrerurpt legătura cu problematicul rapper. Iar în ceea ce-l privește pe Bradley Cooper, se pare că ar fi avut o legătură cu Huma Abedin, fosta consilieră a lui Hillary Clinton. Relația lor ar fi durat câteva luni și ar fi început după ce Cooper ar fi încheiat relația cu actrița Diana Agron, cunoscută din serialul Glee.

bradley cooper irina shayk

Cooper și Shayk au avut primele lor întâlniri romantice în primăvara lui 2015, la New York și au fost vazuți împreună la percerea dată de Rihanna după Met Gala, în mai, unde au cântat împreună la karaoke. În aceeași lună, Shayk a zburat la Londra, pentru a-l urmări pe iubitul ei în piesa de teatru The Elephant Man și s-au afișat fără rețineri pe străzile londoneze. Cei doi lăsaseră în urmă relații de lungă durată: Cooper, pe cea cu modelul Suki Waterhouse, iar Shayk, pe cea cu Cristiano Ronaldo. De atunci, cei doi au fost nedespărțiți până în iunie 2019, când au anunțat că nu mai formează un cuplu.

”E un tată 100% implicat, nu are nevoie de bonă. Lea a fost cu el în vacanță timp de două săptămâni și nu i-am sunat nici măcar o dată”, povestea Irina Shayk despre cât de priceput e Cooper în ipostaza de tată.

Foto: Hepta, Instagram

Related Posts

Cine este noul iubit al Selenei Gomez?

Selena Gomez (31 de ani) a păstrat secretă relația pe care o are de șase luni cu producătorul…

Grace Couture Cakes lansează colecția de Crăciun Nordic Lights

Grace Couture Cakes deschide sezonul sărbătorilor de iarnă prin dezvăluirea colecției festive ”Nordic Lights”, inspirată de designul scandinav…

The Timeless Pirelli

Sfârșitul anului a adus cu el și lansarea iconicului calendar Pirelli, a 50-a ediție, lansare care a avut…

Corina Olaru, designerul de interior care a transformat Room 12 în „acasă”

Ediția print de iarnă Alist Magazine este o bucurie estetică de la prima până la ultima pagină. Pentru…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretul desertului-vedetă de pe Masa de Crăciun

Ai intrat deja în febra Sărbătorilor? De la cadouri până la preparatele cu care îi surprinzi pe cei…

Taylor Swift a fost desemnată Personalitatea Anului de publicația Time

Nu e nicio surpriză în alegerea publicației Time pentru Personalitatea Anului 2023. Taylor Swift (33 de ani) primește…

De Crăciun, Stella Artois continuă să aducă prietenii și familiile împreună

Îmi amintesc cu claritate Crăciunurile copilăriei, cea mai așteptată și frumoasă perioada a anului, când găseam dimineața bradul…

Angelina Jolie revine în Maleficent, partea a treia

Angelina Jolie (48 de ani) anunță că revine în rolul ei de succes, Maleficent, partea a treia, după…

Peste 140 000 de vizitatori în weekend-ul prelungit de deschidere al “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, târgul de Crăciun organizat de UNTOLD UNIVERSE

Spectacol cu focuri de artificii, zeci de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli…

Cele mai bune filme ale anului 2023

Cele mai importante publicații internaționale au realizat clasamente cu cele mai bune filme ale anului 2023. Anul care…