Irina Shayk și Bradley Cooper sunt văzuți din ce în ce mai des împreună în ultimul timp. Cel mai recent, Irina și Bradley au luat parte împreună la premiera filmului Nightmare Alley, de la New York, în care este protagonist Cooper.

Chiar dacă cei doi nu au venit braț la braț la eveniment, zvonurile care circulă pe seama împăcării lor se înmulțesc. Bradley Cooper a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostei lui partenere și mama fetiței lui în vârstă de patru ani, Lea DeSeine, căreia i-a mulțumit pentru sprijinul acordat dintotdeauna. Irina Shayk și Bradley Cooper s-au despărțit în vara lui 2019, după o relație de patru ani. Ruptura a survenit la câteva luni după lansarea filmului de succes A Star Is Born, pentru care Cooper a primit o nominalizare la Oscar.

În urmă cu câteva luni, Irina Shayk a avut o scurtă aventură cu Kanye West, cu care a făcut și o escapadă la Paris. Înainte să-l cunoască pe Bradley Cooper, Irina Shayk a mai fost implicată într-o relație cu fotbalistul Cristiano Ronaldo.

La premiera Nightmare Alley, atât Irina Shayk cât și Bradley Cooper au avut apariții asemănătoare, cu costume negre. Irina și-a accesorizat costumul negru cu un ham de piele, care îi punea în evidență decolteul. Fostul cuplu nu s-a fotografiat împreună.

Nightmare Alley este cel mai nou film în care joacă Bradley Cooper și este un remake al unei producții din 1947, adaptarea romanului thriller omonim scris de William Lindsay Gresham. Bradley Cooper interpretează rolul lui Stanton Carlisle, un mentalist care păcălește lumea la un carnaval că poate citi gândurile. Când își unește forțele cu psihiatra Dr. Lilith Ritter (Cate Blanchett), își dă seama că a intrat într-un joc foarte periculos. În film mai joacă Rooney Mara – performer la carnaval și iubita lui Bradley Cooper.

Foto: Hepta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts