Monica Cismaru ∙ April 6, 2023 ∙ 3 min read

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, Barbie, regizat de Greta Gerwig, are o distribuție de invidiat, cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile titulare de Barbie și Ken, dar un alt mare nume se alătură pleiadei de vedete din producție.

Dua Lipa (27 de ani) deține rol lui unei Mermaid Barbie (Sirena), cu o perucă albastra și costum aferent și apare alături de actori consacrați, precum Issa Rae, Simu Liu, Michael Cera sau Kate McKinnon, iar naratoarea poveștii este Helen Mirren.

Fanii s-au bucurat să afle că artista lor preferată apare în film, care a primit între timp și statutul de ambasador onorific al statului Kosovo (de unde este originară), din partea președintelui.

dua lipa barbie

Acesta nu este primul rol al cantpreței de succes. În 2021, Dua Lipa anunța că își va face debutul în thrillerul de spionaj Argylle, care nu s-a lansat încă și în care joacă alături de Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O’Hara, Ariana DeBose, John Cena, Nicola Coughlan, Emma Mackey și Samuel L. Jackson. Filmul este adaptarea cărții omonime scrisă de Ellie Conway și prezintă povestea lui Argylle, cel mai bun spion din lume, și aventurile sale pe tot globul.

Ryan Gosling, în rolul lui Ken

Filmul Barbie urmează să se lanseze la vară, în luna iulie, iar fanii de-abia așteaptă să vadă viziunea Gretei Gerwig asupra aventurilor păpușii create de compania Mattel în 1959, care capătă viață prin intermediul actorilor. Filmul se dorește a fi o satiră kitch, în care Barbie (Margot Robbie) este exilată din Barbieland din cauză ca nu mai este o păpușă ”atât” de perfectă, iar aceasta pornește către lumea populata de oameni adevărați în căutarea fericirii adevărate.

În film, Issa Rae interpretează rolul unei Barbie președinte, actorul Hari Nef este Dr. Barbie, Ritu Arya este jurnalistul Barbie, Ana Cruz Kayne este judecătoarea Barbie, iar Margot Robbie este principala Barbie. Chiar dacă personajele au cariere puternice, serioasem, ca în viața reală, toate sunt îmbrăcate în roz și în pasteluri, inclusiv personajele masculine. Cea care a creat costumele pentru film, Jacqueline Durran, și-a dorit să creeze un efect jucăuș și aparent superficial, iar stilul din film a fost deja adoptat de marile case de modă și de brandurile de mass-market, care au scos pe piață haine inspirate din estetica celebrei păpuși.

Așa ca pregătiți-vă să adoptați moda Barbie până la vară, când aceasta va atinge apogeul, odată cu lansarea filmului.

Foto: PR

Related Posts

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…