Monica Cismaru ∙ July 18, 2022 ∙ 2 min read

Pe lângă Coastal Grandma– trendul luat cu asalt de fashionistele din întreaga lume- o nouă modă se prefigurează – Barbiecore.

Tonul l-a dat casa Valentino, odată cu lansarea colecției 2022-2023, în care predomină culoarea fuchisa, rozul aprins care amintește de ținutele păpușilor Barbie.

Tredul Barbiecore este susținut și de producția Barbie, regizată de Greta Gerwig, în care rolul păpușilor emblematice este jucat de Margot Robbie și de Ryan Gosling (Ken).

Multe dintre numele sonore din showbiz au adoptat pe loc culoarea și stilul ”păpușistic” și nu mai încape nicio îndoială că rozul aprins, fuchisa este culoarea anului 2022, purtată cu succes atât de bărbați cât și de femei.

Iată ce vedete înfațișează cel mai bine trendul Barbiecore și cum arată felul în care interpretează ele moda verii 2022.

Rozul Barbie poate fi văzut peste tot acum, iar nuanța perfectă i-a reușit lui Pierpaolo Piccioli, directorul de creație al Casei Valentino, care și-a dedicat întreaga colecție de toamnă/iarnă 2022-2023 acestei nuanțe atât de vesele și de aprinse.

Colecția a fost realizată alături de Institutul Pantone și putem admira în colecția Valentino cele mai reușite ținute integral roz. Dintre vedetele care au îmbrăcat piesele Valentino fac parte Simone Ashley (Bridgerton), la Premiile BAFTA, și Sebastian Stan, la Met Gala 2022.

simone ashley barbiecore
Simone Ashley (stânga)

O altă vedeta îndrăgostită de rozul Barbie este Anne Hathaway, aflată în plină reinventare stilistică.

Actrița a luat parte la cea mai recentă prezentare haute-couture Valentino de la Roma, din această lună, unde a apărut într-o ținută strălucitoare, roz, cu o rochie scurtă de paiete și plaforme cu tocuri amețitoare. Anne Hathaway arată exact ca o păpușă vie, în mărime naturala, în ținuta ei #Barbiecore.

Lizzo este o alta vedetă care reprezintă Barbiecore cu succes, la fel și Kim Kardashian, care a renunțat pentru moment la stilul ei gotic impus de Balenciaga pentru varianta Barbie, în roz, alături de poșeta de la același brand, foarte populară zilele acestea printre împătimitele modei.

Foto: Hepta

Related Posts

Marian Pălie, curatorul secțiunii de fashion RDW 2024: „Designerii români au devenit recunoscuți pentru inovație, creativitate și calitate”

19 proiecte de fashion vor face parte din expoziția centrală Romanian Design Week 2024, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor…

Outfits of the week: Cele mai cool ținute purtate de celebritățile internaționale

O nouă săptămână, o nouă serie de poze și un anotimp care pare că devine o provocare din…

Anya Taylor-Joy, Diane Kruger și Naomi Watts, printre vedetele de la cea mai recentă prezentare Dior

Cea mai recentă colecție a casei de modă Dior, pentru sezonul toamnă 2024, a fost prezentată la Brooklyn…

Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București, cu o nouă colecție: Body by Victoria

Veștile bune circulă repede! Iar primăvara aceasta avem încă un motiv de bucurie. Victoria’s Secret, liderul în retail…

Margot Robbie, Jessica Chastain, Olivia Wilde, strălucitoare la un eveniment dedicat științei

Numeroase vedete s-au grăbit să răspundă afirmativ invitației unui eveniment aparte, dedicat nu filmului sau modei, ci științei,…

Iutta și Muze Concept vă așteaptă la Alist Designers Boutique, toată luna aprilie (VIDEO)

Alist Designers boutique găzduiește acum două branduri care îți vor readuce zâmbetul pe buze prin detaliile ce definesc…

Roberto Cavalli a încetat din viață la 83 de ani

Roberto Cavalli a încetat din viață seara trecută, la 83 de ani. Desginer vestimentar și inventator al unei…

Cele mai apreciate prezențe de la Fashion Trust US Awards

Vedetele nu spun niciodată nu unei invitații la un eveniment de fashion și acceptă orice ocazie prin care…

Noua colecție Spring Edit disponibilă la CCC

Lasă-te fermecat de colecția Spring Edit de la CCC! Descoperă pantofi și genți la modă de la brandurile…

Jennifer Lopez este mai senzuală ca oricând în cea mai recentă campanie Intimissimi

Jennifer Lopez surprinde din nou prin cea mai recentă campanie a brandului de lenjerie intimă, Intimissimi. Artista arată…