Monica Cismaru ∙ November 14, 2022 ∙ 3 min read

Tiffany Trump (29 de ani), fiica cea mică a lui Donald Trump, fost președinte al Statelor Unite, s-a căsătorit în acest weekend cu Michael Boulos (25 de ani), un american de origine libaneză, care provine dintr-o familie de miliardari, cu afaceri în Nigeria.

Nunta lui Tiffany cu Michael a avut loc pe domeniul din Florida al lui Donald Trump, Mar-a-Lago Club, imediat după uraganul Nicole și cu câteva zile înainte ca Trump să-și anunțe o nouă candidatură la președinția SUA.

tiffany trump

Tiffany Trump a purtat la nuntă o rochie de mireasă cu pietre prețioase semnată Elie Saab, brand de origine libaneză, pentru a celebra astfel moștenirea soțului ei. Același brand a fost ales pentru nuntă și de soacra mică, Marla Maples, soția lui Donald Trump între 1993 și 1999.

La nuntă a luat parte întreg clanul Trump: alături de mireasă au fost toți frații ei vitregi – Ivanka, Don Jr, Eric și Barron Trump, cel din urmă fiind fiul lui Donald și al Melaniei Trump.

tiffany trump

Marla Maples, soacra mică, a declarat că nunta a fost apolitică și că mirii s-au concentrat să se simtă bine alături de familie și de prieteni, iar tortul miresei a fost o replică fidelă a celui pe care l-au avut la căsătoria lor și Donald Trump cu Marla Maples, pe când Tiffany era nou-născută.

Tiffany Trump și Michael Boulos s-au cunoscut în 2018, în Mykonos, la clubul lui Lindsay Lohan, și s-au logodit în ianuarie 2021, la sfârșitul mandatului prezidențial al lui Trump.

Boulos provine dintr-o familie de origine libaneză foarte bogată, cu afaceri în Nigeria. Acesta a cerut-o în căsătorie pe Tiffany în grădina de trandafiri de la Casa Albă, cu un inel de diamante de 1,2 milioane de dolari.

Sora vitregă mai mare a lui Tiffany, Ivanka, a fost una dintre cele mai elegante prezențe de la nuntă, unde a purtat o ținută roz și una de seară bleu, iar cea din urmă o făcea să se asemene izbitor cu personajul de desene animate Elsa din Frozen. Alături de ea au fost soțul ei, Jared Kushner și cei trei copii ai lor, Arabella, Joseph și Theo.

Tiffany Trump este cea mai discretă dintre copiii lui Donald Trump și a crescut alături de mama ei în California. Tiffany nu s-a implicat prea mult în afacerile familiei Trump, n-a atras-o nici politica și nici nu a obișnuit să vorbească prea mult despre tatăl ei.

Foto: Hy Goldberg for Denis LEON + Co.; Wedding Plan & Design: Toni Breiss; Publicity: Stuart Watts.

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…