Monica Cismaru ∙ August 28, 2020 ∙ 3 min read

melania ivanka trump

Stephanie Winston Wolkoff, o fostă consilieră a primei doamne Melania Trump, va publica pe 1 septembrie o carte în care dezvăluie secrete bine păzite de la Casa Albă. Wolkoff susține în volumul său, intitulat Melania&Me, că între soția președintelui Donald Trump și Ivanka, fiica acestuia, există o rivalitate veche, care nu pare să aibă șanse de a se stinge prea curând. Cartea apare în contextul alegerilor prezidențiale din SUA de anul acesta, când un al doilea posibil mandat al lui Trump este amenințat de candidatura rivalului său politic, democratul Joe Biden.

Potrivit publicației new-yorkeze Intelligencer, care citează pasaje din carte, Wolkoff susține că Melania Trump o poreclește pe Ivanka ”Prințesa” și că, în timpul ședintei foto de la învestirea lui Trump în funcția de președinte, în 2016, prima doamnă a încercat s-o elimine pe fiica sa vitregă din peisaj și din fotografiile oficiale, iar operațiunea a purtat numele de cod ”Blocați-o pe Ivanka”.

În carte, Stephanie Winston Wolkoff mai amintește de eforturile Ivankăi de a controla Aripa de Est a Casei Albe, zonă ocupată în mod tradițional de primele doamne și de staff-ul lor. Totuși, susținătorii lui Trump menționează că Ivanka nu a fost niciodată interesată de Aripa de Est și că interesele sale s-au îndreptat mereu către zona de vest a Casei Albe, rezervată politicii președintelui.

 

melania &me

 

Era vorba despre Ceremonia de învestire a președintelui SUA, nu a Ivankăi”, scrie Winston Wolkoff, ”dar nimeni nu avea curaj să-i spună asta Ivankăi. Melania nu era deloc încântată de faptul că Ivanka a preluat controlul derulării evenimentelor și că aceasta a insistat să meargă la parada de pe Pennsylvania Avenue alături de copiii ei.”

Wolkoff adaugă că Ivanka i-a trimis o fotografie cu Barack Obama din ziua depunerii jurământului de președinte, în care acesta era înconjurat de familie, ca sursă de inspirație pentru ceremonia Trump. În acel moment s-a declanșat operațiunea ”Blocați-o pe Ivanka”, condusă de Melania și de însăși autoare. Cele două au modificat felul în care erau așezați membrii familiei la fotografiile oficiale, astfel încât fiica președintelui și mama ei vitregă să nu stea una lângă cealaltă.

 

melania ivanka trump

Ivanka Trump și Melania Trump 

Mai multe surse din anturajul președintelui Trump susțin că Melania nu a fost niciodată apropiată de copiii ei vitregi. În 2017, presa americană nota faptul că Ivanka și-a alocat un birou în Aripa de Vest de la Casa Albă pentru a lua parte la întâlnirile oficiale cu liderii lumii și că-i ”sufla” astfel unele îndatoriri care îi reveneau în mod obișnuit Melaniei Trump.

 

melania trump stephanie winston wolkoff

Melania Trump și Stephanie Winston Wolkoff

 

Ivanka era de neclintit în decizia ei de a lua locul Primei Doamne și de a deveni, astfel, Prima Fiică, era determinată să-i zdruncine locul Melaniei”, mai menționează Wolkoff. ”Voia să fie singura femeie Trump care contează!”.

stephanie winston wolkoff

Stephanie Winston Wolkoff

În cartea Melania&Me este redată relația de prietenie dintre prima doamnă și fosta ei consilieră și confidentă, care a sfârșit prin a fi data afară de la Casa Albă imediat după ceremonia de învestire. Motivul îl constituie sumele de bani suspect de mari pe care administrația Trump i le-ar fi platit acesteia, prin firma ei WIS Media Partners – prin care Wolkoff care ar fi ajutat la organizarea ceremoniei. Se pare că Wolkoff ar fi primit în jur de 26 de milioane de dolari pentru serviciile sale, iar suspiciunile conform cărora astfel ar fi fost spălați niște bani de către biroul noului președinte au dus la scoaterea ei din peisaj, pentru a calma spiritele. Drept urmare, Stephanie Wolkoff, fostă colaboratoare a publicației Vogue, a scris infama carte, care va fi publicată într-un moment strategic.

 

Foto: Hepta

Related Posts

Trei kilometri până la capătul lumii, în regia lui Emanuel Pârvu, primit cu aplauze de către publicul și presa de la Cannes 2024

Trei kilometri până la capătul lumii a avut vineri premiera internațională în Competiția Oficială a celei de-a 77-a…

O iubire de 20 de ani: Jessica Alba și Cash Warren

S-au cunoscut în urmă cu 20 de ani și au aniversat, zilele trecute, 16 ani de căsătorie. Jessica…

Cher, supărată că a mai îmbătrânit un an

Celebra Cher nu este deloc încântată că a adăugat încă un an cifrei care îi exprimă vârsta. Pe…

5 secrete pentru un make-up perfect

Oricât de bune ar fi produsele de machiaj folosite și talentul celui care le aplică, fără o investiție…

Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria, prietene pe covorul roșu

Cele două ambasadoare L’Oréal Paris, Aishwarya Rai Bachchan și Eva Longoria s-au reîntâlnit pe covorul roșu, la cea…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă astrele în săptămâna…

NESPRESSO X PANTONE: cea mai nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață 

Nespresso lansează o nouă colecție de cafele pentru rețetele cu gheață, espressoare și accesorii în ediție limitată. Completată…

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Pilaf, partenerul lui Demi Moore, la Cannes

Demi Moore și-a făcut debutul în selecția oficială a Festivalului de Film de la Cannes, duminică seara, cu…

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…