Monica Cismaru ∙ October 5, 2022 ∙ 3 min read

Se pare că Gisele Bündchen (42 de ani) și Tom Brady (45 de ani), cuplul de aur dintre celebrități, întâmpină probleme grave, care se vor rezolva doar în fața avocaților, printr-un divorț.

Cel puțin așa speculează presa americană, care a anunțat că Gisele Bündchen și Tom Brady își caută avocați pentru a intermedia un eventual divorț.

gisele bundchen tom brady

Tom Brady, jucător de fotbal american, și Gisele Bündchen, supermodel, sunt căsătoriți din februarie 2009 și au împreună doi copii: un fiu, Benjamin, în vârstă de 12 ani, și o fiică, Vivian, în vârstă de 9 ani. Tom Brady mai are un fiu, Jack, de 15 ani, din relația anterioară pe care a avut-o cu actrița Bridget Moynahan.

Gisele și Tom au avut un mariaj armonios până recent, când jucătorul de fotbal american și-a anunțat retragerea din cariera sportivă, dar a revenit asupra deciziei la doar o lună de la veste. Acest lucru a doborât-o pe Gisele, care de-abia aștepta ca soțul ei să se retragă din sportul periculos și să aibă o viață liniștită împreună, alături de copiii lor.

gisele bundchen tom brady

Supermodelul de origine braziliană nu a ascuns niciun moment dezamăgirea provocată de soțul ei și se pare că impasul în care au ajuns nu mai poate fi depășit. La sfârșitul lunii septembrie, Gisele Bündchen ar fi părăsit casa familiei din Tampa, Florida, și s-ar fi mutat în Costa Rica, după un scandal monstru cauzat de reluarea antrenamentelor lui Brady. Cei doi agreaseră ca Tom să se retragă și să se dedice familiei, dar el s-a răzgândit.

Presa americană a anunțat că Bündchen și-a angajat deja avocați de divorț, fapt ce l-a surprins pe soțul ei, care nu știe cum să procedeze în această situație și urmează modelul soției lui. Un eventual divorț dintre cei doi nu ar fi deloc facil, deoarece cuplul împarte o avere de zeci de milioane de dolari.

Tom Brady ar fi nevoit să facă partajul cu Gisele, să-și împartă averea și să plătească și pensie alimentară, care ar fi o cotă parte din veniturile lui consistente ca fotbalist la Tampa Bay Bucanners, echipă ce i-a majorat contractul pentru a reveni pe teren.

La începutul relației, Gisele Bündchen câștiga mai mult decât Tom Brady, dar acesta a depășit-o la un moment dat.

gisele bundchen tom brady

Avocații intervievați de publicațiile americane au specificat că e posibil ca între cei doi soți să existe un contract prenupțial, cum se obișnuiește în cuplurile în care la mijloc se află averi consistente.

”Oamenii cu averi atât de mari nu se căsătoresc fără a avea încheiate înțelegeri în prealabil, nu lasă nimic la voia întâmplării”, spuns specialiștii legali.

Totuși, bătălia cea mai mare între cei doi s-ar da asupra custodiei copiilor. Se pare că Gisele Bündchen și-a dedicat viața creșterii copiilor. ”Sunt sigur că și el este un tată dedicat, dar e nevoit să călătorească mult și nu poate lua parte la creșterea copiilor zi de zi. Ea și-ar dori mai multă stabilitate în privința celor mici”, adaugă avocații citați de presa americană.

Foto: Hepta

Related Posts

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….