Monica Cismaru ∙ July 18, 2022 ∙ 4 min read

Nu e nicio surpriză că Jennifer Lopez (52 de ani) și Ben Affleck (49 de ani) s-au căsătorit. Cele două vedete au devenit soț și soție (în sfârșit) sâmbătă seara, în Las Vegas, într-o ceremonie-fulger, desfășurată la Little White Wedding, dar fără un Elvis maestru de ceremonii.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au stat la rând cu oamenii obișnuiți pentru a depune jurămintele și pentru a deveni dl și dna Affleck. Amănuntele nunții au fost împărtășite la scurt timp de însăși mireasa, care a publicat și câteva fotografii de la pregătirile de căsătorie și de la nunta cu logodnicul ei dintotdeauna.

De fapt, proaspăta doamnă Affleck a trasmis un mesaj prin newsletterul ei, On the Jlo, în care a scris cuvinte emoționante despre nunta ei cu Ben Affleck, cu care a reluat relația la 20 de ani de la despărțire. Cei doi au mai fost în pragul unei nunți atunci, dar s-au despărțit înainte să facă pasul și fiecare s-a căsătorit și a avut copii cu altcineva: JLo cu Marc Antony, iar Ben Affleck cu Jennifer Garner.

jlo ben affleck nunta

Pentru căsătoria din Las Vegas, Jennifer Lopez a purtat o rochie de dantelă, lungă, tip sirena, o creație Zuhair Murad, și un voal asortat, dar s-a fotografiat și într-o altă ținută, mai austeră, despre care a scris că provine dintr-un film mai vechi. Mirele a purtat un smoking cu sacou alb. Mireasa nu numai că postat înregistrări de la pregătirile de nuntă, dar și de după noaptea nunții- ea a împărtășit o fotografie în care nu poartă machiaj și se află în așternuturi.

”Ne-am căsătorit. Dragostea e minunată. Dragostea e generoasă. Și se pare că dragostea are răbdare. 20 de ani de răbdare. Este exact ce ne-am dorit. Azi-noapte am zburat spre Las Vegas, am stat la rând pentru a obține actele de căsătorie alături de alte patru cupluri care veniseră pentru același lucru în capitala mondială a nunților. De-abia am reușit să ajungem la capelă la miezul nopții. Au fost amabili și au mai ținut deschis câteva minute, ne-au lăsat să ne fotografiem într-un Cadillac decapotabil folosit de Regele insusi (daca am fi vrut să apară și el, trebuia să plătim în plus și oricum el dormea). Ne-am citit propriile jurăminte în capelă și ne-am oferit unul altuia inelele pe care le vom purta pentru tot restul vieții. A fost cea mai frumoasă nuntă pe care ne-o puteam imagina. Una la care am visat de mult timp și care a devenit realitate după mult, mult timp”, a transmis proaspăta doamnă Affleck, care a luat numele soțului ei.

jennifer lopez

”Când dragostea e adevărată, singurul lucru care conteazăîntr-o căsătorie e promisiunea noastră de a ne iubi, de a ne păsa unul de altul, de a avea răbdare, de a fi buni. Avem asta și mult mai mult. Cea mai frumoasă noapte din viața noastră. Mulțumim capelei Little White Wedding că m-a lăsat să folosesc camera de serviciu ca să mă schimb, în timp ce Ben s-a schimbat în toaleta bărbaților. E mult adevăr în spusele: N-ai nevoie decât de dragoste. Suntem recunoscători ca avem parte de multă dragoste, ca avem o nouă familie cu cinci copii și o viață pe care de-abia așteptam s-o clădim împreună”, a adăugat mireasa, care s-a semnat Doamna Jennifer Lynn Affleck.

Alături de cei doi miri, la nuntă, au fost și copiii lor, proveniți din mariajele anterioare.

Foto: Instagram

Related Posts

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….