Monica Cismaru ∙ June 7, 2022 ∙ 3 min read

Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, au publicat prima fotografie cu fiica lor, Lilibet, care a împlinit un an pe 4 iunie.

Instantaneul a fost făcut în timpul vizitei lor în Marea Britanie, la fosta lor reședință, Frogmore Cottage, de pe domeniul Windsor. Fotografia micuței Lilibet a fost făcuta de fotograful Misan Harriman, un apropiat de-ai lui Meghan. Harriman este nigerano-britanic și a fost primul fotograf de culoare care a semnat o copertă Vogue în istoria de 104 ani a revistei. Fetița îi seamănă leit fratelui ei, Archie și tatălui lor – este tot roșcată, iar în imagine poartă o rochiță bleu și stă pe iarba din curte.

lilibet diana

Părinții ei i-au organizat o mică petrecere mezinei familiei la Frogmore, unde au fost invitați verișorii ei, dar cum aniversarea ei s-a suprapus cu festivitățile dedicate Reginei, nu a avut parte de multe prezențe la sindrofie.

Fotografia a fost făcută publică după ce Ducii de Sussex au ajuns înapoi în SUA, în Santa Barbara, după ce au părăsit Marea Britanie în cursul zilei de duminică, înainte ca evenimentele de celebrare a Reginei să ia sfârșit.

lilibet diana
Meghan Markle, alături de Camilla Holmstroem și de fiicele lor

Lilibet Diana a avut parte și de o vizită privată la străbunica ei, Regina Elisabeta a II-a. Cele două s-au văzut pentru prima dată chiar la un an de la nașterea fetiței, iar cei prezenți la întrevederea intimă nu au avut voie să facă fotografii sau să înregistreze în vreun fel evenimentul.

Lilibet, spre deosebire de fratele ei mai mare, Archie (3 ani), s-a născut în California, iar aceasta a fost prima ei călătorie peste mări și țări, unde și-a cunoscut restul familiei sau, cel puțin, o parte din ea.

lilibet diana printul harry
Cât de bine seamănă Lilibet cu tatăl ei, Prințul Harry

Pe lângă fotografia cu Lilibet, a mai fost făcută publică o imagine – aceea în care Meghan apare alături de soția lui Misan Harriman, Camilla Holmstroem, alături de cele două fiice al cuplului. În imaginea alb-negru, Meghan o ține în brațe pe Lilibet, iar Camilla este alături de cele două fetite la petrecerea mezinei Ducilor – un picnic organizat sâmbătă, în curtea de la Frogmore Cottage. ”A fost un privilegiu să sărbătoresc prima aniversare a lui Lilibet alături de familia mea și a ei!”, a declarat Misan Harriman, care a publicat și o fotografie alături de una dintre fiicele lui.

Misan Harriman, alături de una dintre fiicele lui

Foto: Misan Harriman

Related Posts

Queen of Make-up: strălucește în cele 4 zile la Neversea

A List și Neversea, the queen of festivals, ți-au pregătit o serie de articole cu tips & tricks…

Prăjitură persană, rețetă recomandată de Chef Adi Hădean

Prăjitura persană sau povestea despre cum o fată simplă a reușit să cucerească inima unui prinț. Da, e…

Cum se menține în formă Brooke Shields, la aproape 60 de ani

Cunoscută publicului mai ales cu rolul său din ”Laguna Albastră”, actrița reușește să-și păstreze frumusețea naturală și la…

Când se va lansa sezonul 3 din ”And Just Like That…”?

Serialul ”And Just Like That…”, continuarea Sex and the City, revine cu cel de-al treilea sezon pe HBO…

MINA prezintă „Dinozaurii – O călătorie imersivă în Lumea Preistorică”

MINA, muzeul de artă imersivă din România, lansează din 16 Mai un nou spectacol educațional: „Dinozaurii – O călătorie imersivă în…

Ce citim în luna mai? Descoperă 4 dintre cele mai interesante apariții editoriale!

Luna mai a adus în librării apariții editoriale de top, volume de ficțiune și nonficțiune care au toate…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și cele mai interesante lansări. Iată ce ne-a…

„Colecționarii sunt la fel de interesanți precum artiștii. Toți au particularități și plăceri secrete” spun fondatoarele târgului de artă contemporană Rad Art Fair

Zeci de galerii, un parc de sculpturi și mii de vizitatori îndrăgostiți de artă; așa s-ar putea defini…

Beyoncé și Blue Ivy, mamă și fiică în sequel-ul Lion King

Beyoncé (42 de ani) și fiica ei, Blue Ivy (12 ani), își vor folosi vocile împreună în sequel-ul…

Jennifer Lopez: ”Sunt în cea mai bună formă fizică de până acum”

Jennifer Lopez (54 de ani) nu-și oferă nicio clipă de răgaz. Vedeta urmează să apară într-un nou film…