Monica Cismaru ∙ June 6, 2022 ∙ 5 min read

Mezinul Ducilor de Cambridge, Prințul Louis (4 ani), a atras toate privirile la evenimentele organizate cu ocazia aniversării Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, de la Londra.

Prințul Louis a cucerit publicul cu grimasele sale amuzante de pe parcursul ceremoniilor fastuoase, alături de frații săi mai mari- Prințul George (8 ani) și Prințesa Charlotte (7 ani). Micuțul însă a fost greu de stăpânit de mama lui pe durata evenimentelor, întinse pe câteva zile, și aproape că a eclipsat-o pe străbunica lui, Regina.

jubileul de platina

Prințul Louis a trebut să ia parte la toate celebrările date în onoarea Reginei, o misiune importantă și grea pentru el, având în vedere vârsta. Prințul a reușit să cucerească publicul din întreaga lume cu cadoarea și cu atitudinea sa jucăușă.

jubileul de platina

Celebrările pentru sărbătorirea celor 70 de ani petrecuți de Regina Elisabeta aII-a pe tronul Marii Britanii au început de vineri și au continuat pe toată durata weekendului la Londra, unde a avut loc o desfășurare de forțe nemaivăzută.

Reuniuni de familie, parade militare și artistice, demonstrații aeriene, concerte și discursuri cu greutate, emoționante, din partea Prințului Charles și a Prințului William, prezența Ducilor de Sussex în Marea Britanie, prima dată alături de cei doi copii ai lor, lipsa Reginei de la anumite manifestări din cauza stării precare de sănătate, sutele de mii de englezi prezenți la celebrarea suveranului lor, toate au compus tabloul aniversar al Jubileului de Platină – un record greu de egalat de celelalte capete încoronate ale lumii.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a avut ca de obicei, apariții impecabile și a fost unanim admirată pentru farmecul, discreția și eleganța sa, alături de Prințul William. Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, au păstrat distanța în timpul evenimentelor și s-au retras din prima linie, ca urmare a deciziei lor de a renunța la obligațiile regale. Cei doi au fost tratați ca aproape simpli invitați la ceremonii și nu au ocupat locul de onoare în balconul de la Palatul Buckingham alături de Regină și de ceilalți membri de marcă ai familiei regale. Cei doi au părăsit Marea Britanie în cursul zilei de duminică, înainte ca festivitățile dedicate Reginei să se încheie, via Santa Barbara, California.

Printre vedetele care au luat parte la evenimentele de celebrare pentru Jubileul de Platină s-au numărat Ed Sheeran, Diana Ross, Rod Stewart, Queen și Adam Lambert, Joan Collins, Naomi Campbell, Kate Moss și mulți alții.

Foto: Hepta

Related Posts

Blake Lively, apariție surprinzătoare la premiera „Deadpool & Wolverine”

Actrița a avut o apariție de senzație la premiera „Deadpool & Wolverine” din New York City. Soția lui…

Dua Lipa, pe cale să devină una dintre cele mai bogate celebrități din Marea Britanie

Cu un câștig de 1 milion de lire sterline pe săptămână, Dua Lipa este pe cale să devină…

Vedete la Jocurile Olimpice de la Paris (2024)

Salma Hayek, Snoop Dogg, Priyanka Chopra Jonas, Lady Gaga și Ryan Reynolds sunt doar câțiva dintre fanii olimpici…

Cele mai longevive cupluri de la Hollywood

În timp ce pentru majoritatea cuplurilor de la Hollywood, dragostea durează maxim trei ani, pentru câțiva norocoși iubirea…

Reddysh a.k.a Irina Simion, creatoare de conținut de gaming: „Am construit o comunitate internațională foarte frumoasă datorită pasiunii mele pentru gaming.”

Industria de jocuri video este în plin avânt, iar fetele se impun tot mai mult – în competițiile…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu noutățile și lansările săptămânii! Iată ce ne-a atras atenția!…

Filmul Ca fetele se lansează în cinema, pe 15 septembrie

Pe 13 septembrie se lansează în cinematografele din toată țara filmul Ca fetele, o producție cu o distribuție…

Pepco & Better Cotton: produse din bumbac provenit din surse ecologice și sustenabile

Pepco, unul dintre cei mai mari value retailers din Europa, a devenit membru al programului Better Cotton în…

Jennifer Lopez, aniversare cu tematica ”Bridgerton”

Jennifer Lopez s-a hotărât să-și sărbătorească împlinirea a 55 de ani cu fast și a organizat o petrecere…

Vocea Irinei Rimes a răsunat la Tomorrowland, cel mai mare festival de muzică electronică din lume

Weekendul acesta, la Tomorrowland, festivalul care adună peste jumătate de milion de oameni la fiecare ediție, piesa “Dudadu”…