Monica Cismaru ∙ June 6, 2022 ∙ 5 min read

Mezinul Ducilor de Cambridge, Prințul Louis (4 ani), a atras toate privirile la evenimentele organizate cu ocazia aniversării Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a, de la Londra.

Prințul Louis a cucerit publicul cu grimasele sale amuzante de pe parcursul ceremoniilor fastuoase, alături de frații săi mai mari- Prințul George (8 ani) și Prințesa Charlotte (7 ani). Micuțul însă a fost greu de stăpânit de mama lui pe durata evenimentelor, întinse pe câteva zile, și aproape că a eclipsat-o pe străbunica lui, Regina.

jubileul de platina

Prințul Louis a trebut să ia parte la toate celebrările date în onoarea Reginei, o misiune importantă și grea pentru el, având în vedere vârsta. Prințul a reușit să cucerească publicul din întreaga lume cu cadoarea și cu atitudinea sa jucăușă.

jubileul de platina

Celebrările pentru sărbătorirea celor 70 de ani petrecuți de Regina Elisabeta aII-a pe tronul Marii Britanii au început de vineri și au continuat pe toată durata weekendului la Londra, unde a avut loc o desfășurare de forțe nemaivăzută.

Reuniuni de familie, parade militare și artistice, demonstrații aeriene, concerte și discursuri cu greutate, emoționante, din partea Prințului Charles și a Prințului William, prezența Ducilor de Sussex în Marea Britanie, prima dată alături de cei doi copii ai lor, lipsa Reginei de la anumite manifestări din cauza stării precare de sănătate, sutele de mii de englezi prezenți la celebrarea suveranului lor, toate au compus tabloul aniversar al Jubileului de Platină – un record greu de egalat de celelalte capete încoronate ale lumii.

Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a avut ca de obicei, apariții impecabile și a fost unanim admirată pentru farmecul, discreția și eleganța sa, alături de Prințul William. Ducii de Sussex, Prințul Harry și Meghan Markle, au păstrat distanța în timpul evenimentelor și s-au retras din prima linie, ca urmare a deciziei lor de a renunța la obligațiile regale. Cei doi au fost tratați ca aproape simpli invitați la ceremonii și nu au ocupat locul de onoare în balconul de la Palatul Buckingham alături de Regină și de ceilalți membri de marcă ai familiei regale. Cei doi au părăsit Marea Britanie în cursul zilei de duminică, înainte ca festivitățile dedicate Reginei să se încheie, via Santa Barbara, California.

Printre vedetele care au luat parte la evenimentele de celebrare pentru Jubileul de Platină s-au numărat Ed Sheeran, Diana Ross, Rod Stewart, Queen și Adam Lambert, Joan Collins, Naomi Campbell, Kate Moss și mulți alții.

Foto: Hepta

Related Posts

Sharon Stone povestește că pierdut nouă sarcini de-a lungul vieții

Sharon Stone (64 de ani) face consfesiuni dureroase despre cele nouă sarcini pe care le-a pierdut de-a lungul…

Rupert Murdoch, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, divorțează de Jerry Hall

Nu există vârstă limită pentru mariaj sau pentru divorț, iar acest lucru e demonstrat cel mai bine Rupert…

Primul tablou oficial cu Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton

Ducii de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au parte începând de acum de un tablou oficial, făcut…

Irina Rimes lansează noul album, intitulat „Acasă”

Irina Rimes lansează cel de-al patrulea album „Acasă”, compus într-un drum de redescoperire al artistei, care a călătorit…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Ca în fiecare săptămână, vă ținem la curent cu lansările și noutățile din toate domeniile. Top Line a…

INNA prezintă single-ul ”Magical Love”

După ce a cucerit topurile muzicale din Europa cu hitul „Up”, regina muzicii dance, INNA, revine cu un…

Barack și Michelle Obama – onorariu de aproximativ 20 de milioane de dolari pentru un podcast

Barack și Michelle Obama au încheiat un contract de 20 de milioane de dolari pentru un podcast de…

Cum să ne amenajăm apartamenul? Irina Pătășanu (arhitect) ne arată un ghid în 7 pași

Vara este perioada în care alegem cel mai des să dăm un alt aer locuinței, să mai schimbăm…

Așa mamă, așa fiu – Aurélien Enthoven calcă pe urmele celebrei lui mame, Carla Bruni

Aurélien Enthoven (21 de ani) este fiul Carlei Bruni, fosta primă doamnă a Franței și model de succes….

Anca Alungulesei: “Sportul poate bloca procesul de slăbire! Mintea te îngrașă, mintea te slăbește”

Anca Alungulesei, terapeut în nutriție și creatoarea Psiho-Dietei, proces integrativ de slăbit, cu rezultate pe viață, explică felul…