Monica Cismaru ∙ May 30, 2022 ∙ 3 min read
Regina Elizabeta a II-a va primi un cadou nesperat cu ocazia aniversării Jubileului de Platină- împlinirea a 70 de ani petrecuți pe tronul Marii Britanii. Suveranul își va vedea pentru prima dată strănepoata, pe Lilibet, fiica Ducilor de Sussex – Prințul Harry și Meghan Markle.

Micuța Lilibet Diana împlinește pe 4 iunie un an, iar prima ei aniversare va fi petrecută în Marea Britanie, unde va lua parte alături de părinții și de fratele ei, Archie, la celebrările organizate pentru străbunic ei, Regina. Lilibet a fost botezată după numele de alint din copilărie al Reginei Elizabeta. Cea de-a doua născută a Ducilor de Sussex a venit pe lume în Los Angeles, în urmă cu un an, și de atunci niciun membru al familiei regale din Europa nu a întâlnit-o.

regina meghan harry

Relațiile tensionate dintre Prințul Harry, Meghan Markle și restul familiei regale au împiedicat marea întâlnire, care va avea loc într-un final sâmbătă, pe 4 iunie. Prințul Harry și Meghan Markle au petrecut Paștele alături de Regina Elizabeta, la Palatul Windsor, de unde au plecat către Haga. Atunci, cei doi au venit în Europa fără cei doi copii – Archie, în vârstă de trei ani și Lilibet.

Aniversarea micuței Lilibet va avea loc la Frogmore Cottage, de lângă Palatul Windsor, locul în care au stat pentru o scurtă perioadă de timp Harry și Meghan. Acum, casa este ocupată de Prințesa Eugenie, de soțul ei, Jack Brooksbank și de fiul lor, August.

Harry și Meghan vor sta patru zile în Marea Britanie pentru a sărbători Jubileul de Platină al Reginei.

regina meghan harry

Suveranul Marii Britanii nu se află în cea mai bună formă din cauza vârstei înaintate- 96 de ani- și și-a redus aparițiile publice la maximum în ultimul an, iar îndatoririle sale au fost preluate de ceilalți memebri ai familiei regale- Prințul Charles, Prințesa Anne și de Ducii de Cambridge, William și Kate Middleton.

Totuși, Regina Elizabeta a II-a va avea două apariții publice săptămâna aceasta – una în cursul zilei de joi, când va apărea la balconul de la Buckingham Palace, în timpul paradei date cu ocazia zilei în care s-a urcat pe tron și încă una vineri, la Catedrala Sf. Paul.

Ducii de Sussex, care filmează pentru un reality-show pentru Netflix, i-au promis Reginei că nu vor veni însoțiți de camerele de filmare în Marea Britanie, că vor încerca să aibă o atitudine discretă și că vor lua parte la evenimentele la care se reunește întreaga familie, iar dramele de genul celei din urmă cu un an, când au făcut declarații explozive, vor fi evitate.

Foto: Hepta

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…