Monica Cismaru ∙ November 12, 2021 ∙ 2 min read

paris hilton nunta

Paris Hilton (40 de ani) s-a măritat joi cu logodnicul ei, antreprenorul Carter Reum (40 de ani), la reședința bunicului ei din Bel Air, Los Angeles. Nunta a fost una fastuoasă, la care au luat parte o mulțime de invitați, dintre care multe celebrități, iar mireasa a purtat o rochie creată de Oscar de la Renta.

 

Paris Hilton n-a pierdut timpul și a și publicat pe contul ei de Instagram o fotografie close-up cu rochia ei de mireasă, făcută special pentru ea, care a avut un corset de dantelă. 

La ceremonia de nuntă a lui Paris Hilton cu Carter Reum din Bel Air au fost invitate vedete precum Emma Roberts, cântăreața Bebe Rexha, Kim Kardashian, Paula Abdul, Evan Ross, fiul Dianei Ross, Ashlee Simpson, Rachel Zoe sau Ashley Benson și n-au lipsit, bineînțeles, nici membrii familiei ei, una dintre cele mai bogate din America. 

paris hilton nunta

Paris și Carter s-au logodit anul acesta în luna februarie și au organizat o petrecere de logodnă pe o insulă tropicală, la care au luat parte doar membrii familiei și prietenii apropiați. Tinerii însurăței au o relație de doi ani, dar se cunoșteau de mai bine de zece ani înainte să formeze un cuplu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Reședința somptuoasă din Bel Air a bunicului miresei a fost pregătită cu câteva zile înainte pentru petrecerea de nuntă – în curte a fost construit un ring de dans din lemn și au fost aduse aranjamente florale care formau inițialele numelor mirilor. Locul de desfășurare al ceremoniei și al petrecerii de după a fost stabilit în ultimul moment, după ce mirii luaseră inițial în calcul alt spațiu  de desfășurare al evenimentului, asupra căruia au păstrat discreție maximă. 

paris hilton nunta

Alături de mireasa Paris au fost părinții ei, milionarul Rick Hilton (66 de ani), mama ei, Kathy (62 de ani)- vedeta reality-show- ului Real Housewives Of Beverly Hills, mătușa lui Paris, Kyle Richards, dar și fratele ei, Conrad (27 de ani). 

Festivitățile de nuntă vor fi difuzate în cadrul show-ului miresei, Paris In Love, care a debutat pe canalul Peacock chiar în ziua ceremoniei. ”Vreau ca fanii mei să vadă ca mi-am găsit prințul și ca am avut o nuntă ca-n povești”, a declarat Paris Hilton cu câteva zile înainte de nuntă. 

 

Foto: Instagram, Hepta

Related Posts

Eroii României la Jocurile Olimpice

Ediția de la Paris de anul acesta se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Un moment…

Savantele (reale ale) României

La nivel global, în prezent, doar 33% dintre cercetători sunt femei. Acestora li se acordă mai puține finanțări…

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…