Paris Hilton va realiza un cooking-show pe Netflix – Cooking With Paris

cooking with paris

După Michelle Obama, este rândul altei personalități să aibă propriul ei cooking-show pe un canal de streaming. Paris Hilton va realiza un show despre gătit, intitulat Cooking With Paris, în care va prepara rețete simple.

Paris Hilton încearcă să-și exploateze latura domestică și abordează latura de cooking. Chiar dacă nu este nici pe departe vreun talent în bucătărie, Paris Hilton mizează pe charismă și va învăța pas cu pas cum se preapară diverse rețete, iar totul va fi cuprins în noul cooking show. O vom vedea pe Paris Hilton cum gătește alături de invitații ei, diverse celebrități. Cooking With Paris va fi difuzat de Netflix începând cu 4 august.

cooking with paris

Paris nu este deloc străină de camera de filmat, cu care este obișnuita de ani de zile, de când realiza reality-show-ul The Simple Life, alături de Nicole Richie. De asemenea, Paris are și prorpiul ei canal de YouTube, unde a mai avut câteva încercări nereușite de a prepara diverse rețete în propria ei bucătărie, dar flerul ei gastronomic nu a fost luat niciodată în serios, nici măcar de ea însăși.

cooking with paris

Acesta nu e singurul reality-show pe care îl pregăteșt moștenitoarea Hilton. Vedeta își va documenta pas cu pas nunta cu viitorul ei soț, antreprenorul milionar Carter Rheum. Drumul către altar se va intitula Paris In Love și va fi difuzat de postul Peacock. De la alegerea rochiei de mireasă și al locului de desfășurare al nunții și până la organizarea petrecerii burlăcițelor, publicul va fi alături de Paris în drumul ei către statutul de soție.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle