Paris Hilton s-a logodit pentru a patra oară

paris hilton logodna

Paris Hilton s-a logodit pentru a patra oară în viață cu iubitul ei, antreprenorul Carter Reum, după o relație de doi ani. Paris Hilton a fost cerută în căsătorie chiar de ziua ei, pe 17 februarie.

Paris Hilton (40 de ani) a fost cerută de soție cu un inel cu diamant Cartier de către iubitul ei, fondatorul unei companii de investiții și al unui brand de băuturi alcoolice, Carter Reum (40 de ani). Aceasta este a patra oară când moștenitoarea imperiului Hilton s-a logodit, după ce a mai fost cerută în căsătorie anterior de modelul Jason Shaw, de milionarul grec Paris Latsis și de actorul Chris Zylka.

Momentul romantic în care Paris a fost cerută de soție a fost surprins de camere pentru reality-show-ul al cărei protagonistă este, iar evenimentul a avut loc pe o insulă exotică, închiriată integral pentru această ocazie.

paris hilton logodna

Imaginile cu cererea în căsătorie au fost publicate pe site-ul vedetei, semn că evenimentul a fost aranjat până la cele mai mici detalii. Au fost de asemenea, prezenți la eveniment și sora mai mare a lui Paris, Nicky, și soțul ei, miliardarul James Rotschild, cu care e căsătorită de șase ani, fratele lui Paris, Barron Hilton II, împreună cu soția lui, dar și rudele viitorului mire – mama și fratele lui.

paris hilton logodna

Pasul către căsătorie vine firesc pentru Paris Hilton și Carter Reum, care vor să aibă copii, iar Paris a început deja tratamentul pentru fertilizarea in vitro, iar în cel mai scurt timp urmează anunțul sarcinii.

paris hilton logodna
Paris Hilton alături de frații ei, Barron și Nicky

Carter Reum este un tânăr întreprinzător multimilionar, cu studii la Universitatea Columbia, care a făcut o avere din comerțul cu băuturi alcoolice și cu fonduri de investiții. Paris Hilton a reușit să-și clădească o avere proprie, pe lângă moștenirea primită de la familie, și a juns să aibă 300 de milioane de dolari în cont.

Foto: Paris Hilton

Categorii Lifestyle