Monica Cismaru ∙ June 28, 2021 ∙ 2 min read

brooklyn beckham casa

La doar 22 de ani, Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David și al Victoriei Beckham, se mută într-o vilă de peste 10 milioane de dolari alături de viitoarea lui soție, actrița Nicola Peltz (26 de ani).

Brooklyn Beckham vrea să se însoare anul acesta cu logodnica lui, actrița Nicola Peltz, fiica unui miliiardar american. Cei doi au aniversat luna aceasta un an de la cererea în căsătorie, iar în cinstea evenimentului, cuplul își inaugurează noul cămin, o vilă somptuoasă din Beverly Hills.

 

brooklyn beckham casa

Tânărul cuplu a plătit cu un milion în plus față de prețul cerut de vânzători pentru a se asigura că reședința luxoasă le revine lor. Brooklyn și Nicola nu duc deloc grija banilor. Familia Beckham are o avere de sute de milioane de dolari, iar tatăl Nicolei, Nelson Peltz, a strâns aproape două miliarde de dolari. În plus, viitoarea mireasă se bucură de un câștig propriu de 50 de milioane de dolari din activitatea ei artistică.

brooklyn beckham casa

Noul camin al lui Brooklyn Beckham și al Nicolei Peltz are cinci dormitoare, sală de yoga, sală de sport, saună, juice bar și multe alte dotări de lux.

Casa are pereți de sticlă, care permit luminii naturale să inunde casa și să ofere o priveliște idilică asupra zonei exclusiviste în care e amplasată.

brooklyn beckham casa

brooklyn beckham casa

Proprietatea se bucură și de multiple zone de relaxare și pentru activități la exterior și a fost concepută ca un spațiu de wellness și de mindfullness, la cele mai înalte standarde de design. Casa în stil feng-shui cumpărată de tânărul cuplu mai e dotată cu cameră de masaj și de relaxare, iar amprenta ei este dată de piatra de quartz folosită la finisaje, despre care se spune că are propritetăți terapeutice. Căminul a fost amenajat în stil modern, cu elemente din arhitectura scandinavă.

Brooklyn Beckham și Nicola Peltz plănuiesc să se căsătorească în această vară și să aibă parte de două nunți, una în Italia și alta în Miami, Florida, locul din care provine viitoarea mireasă. 

Foto: Hepta, Anthony Barcello/COMPASS

Related Posts

Horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul săptămânii 6-12 mai 2024. Berbec Situații controversate în plan financiar! Este vorba…

Cum a fost Met Gala, cel mai important eveniment fashion al anului

O nouă ediție Met Gala a avut loc aseară la New York, iar celebritățile și-au dat doctoratul în…

Coffee Time! Interviu cu Andrei Cristian Stoica

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

Vlad Huidu o ia la întrebări pe soția lui, Giulia

Cum arată o discuție tête-à-tête, între doi soți? Dar între doi soți celebri, care au și participat la…

Eroii României la Jocurile Olimpice

Ediția de la Paris de anul acesta se desfășoară în perioada 26 iulie – 11 august. Un moment…

Savantele (reale ale) României

La nivel global, în prezent, doar 33% dintre cercetători sunt femei. Acestora li se acordă mai puține finanțări…

Premierele lunii mai: filme noi la cinema

Blockbustere mult așteptate, comedii și povești pentru întreaga familie: iată care sunt premierele lunii mai la cinema. Kingdom…

Coffee Time! Interviu cu Bogdan Georgescu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…

3 ani pe o platformă de networking: ce-am învățat din 254 de întâlniri (cu mulți experți și câțiva ciudați)

Totul a început cu un text de la clienta mea ucraineancă londoneză, coach pentru executivi proaspăt promovați. „Știu…

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…