Victoria Beckham va crea rochia de mireasă a nurorii sale, Nicola Peltz

victoria beckham nicola peltz

Victoria Beckham este cea care va concepe și va realiza rochia de mireasă a viitoarei sale nurori, modelul și actrița de origine americană Nicola Peltz, care se va căsători cu Brooklyn Beckham.

Brooklyn Beckham (21 de ani) și logodnica lui, Nicola Peltz (25 de ani), au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. La aproximativ o lună de la vestea căsătoriei lor, publicația britanică The Sun anunță că Nicola a ales-o pe viitoarea ei soacră să-i realizeze rochia de mireasă, pentru ca ”toate lucrurile să rămână în familie”, după cum spune viitoarea doamnă Beckham.

Victoria Beckham a rămas activă în timpul perioadei de pandemie și s-a concentrat pe dezvoltarea brandurilor ei de beauty și de modă și se pregătește de lansarea noii ei colecții de haine. Vedeta deja și-a prezentat o mostră din noua colecție pe Instagram, unde a publicat o fotografie cu unul dintre noile ei modele de rochii din sezonul toamnă-iarnă 2020.

View this post on Instagram

Ready for Monday in one of my favourite dresses from the #VBPAW20 collection, the micro floral maxi dress x vb

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Fosta componentă se pregătește să devină pentru prima dată soacră mare. Primul ei născut, Brooklyn, a anunțat luna trecuta că se va căsători cu iubita lui, Nicola, după o relație de doar opt luni. Nicola va intra în familia Beckham cu o zestre considerabilă. Tatăl ei este miliardarul Nelson Peltz, de 77 de ani. Nicola este cea mai mică dintre cei zece copii ai miliardarului american, rezultați în urma a două dintre cele trei căsătorii ale sale. Mama Nicolei, Claudia Heffner Peltz, este fost model și este căsătorită cu Nelson Peltz de 35 de ani. Afaceristul are o avere de aproximativ 1,6 miliarde de dolari și locuiește într-o reședință cu 27 de camere din Bedford, New York, unde are ca vecini vedete precum Ryan Reynolds, Blake Lively sau Bruce Willis. Acesta mai deține o proprietate impresionantă în Palm Beach, Florida, în valoare de 94 de milioane de dolari, loc în care Brooklyn a fost văzut adesea.

puglia italia nunta

Borgo Egnazia, Puglia, pe malul Mării Adriatice 

Victoria a îndrăgit-o pe loc pe viitoare soție a fiului ei cel mare, mai ales că acesta și-a ales o parteneră dintr-o familie bună. Victoria n-a fost de acord cu toate relațiile lui Brooklyn, dar Nicola e un vis devenit realitate pentru ea și s-a asigurat că Nicola va intra în familia lor cât mai repede cu putință, scrie presa britanică.

Cuplul încă mai caută locuri potrivite pentru a-și organiza nunta, iar cel mai recent au pus ochii un spațiu de cinci stele din Puglia, Italia – Borgo Egnazia, unde costul unei nunți ar putea ajunge la patru milioane de dolari. Acesta este și locul în care Madonna și-a serbat ziua de naștere în 2017 și cel în care și-au organizat nunta Justin Timberlake și Jessica Biel în 2012. Socrii le-au dat mână liberă viitorilor miri în organizarea nunții și un buget nelimitat.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle