Monica Cismaru ∙ April 16, 2021 ∙ 2 min read

jennifer aniston justin theroux

Unul dintre foștii soți ai lui Jennifer Aniston spune că încă o mai iubește, la trei ani de la divorț.

Jennifer Aniston (52 de ani) s-a căsătorit cu actorul Justin Theroux în 2015, după o relație de patru ani, și au divorțat în 2018. În ciuda despărțirii, cei doi au rămas buni prieteni și încă mențin legătura prin FaceTime, mesaje și telefoane. Justin Theroux (49 de ani) a acordat recent un interviu în care are numai vorbe de laudă la adresa fostei lui soții, pe care încă o iubește, conform propriilor lui declarații și oferă detalii despre despărțirea lor.

jennifer aniston justin theroux

Acesta a negat că el și cu Jennifer s-ar fi despărțit din cauza distanței- el locuia pe coasta de est, la New York, iar ea stătea mai mult la Los Angeles. ”N-a fost cazul la noi, e un mod de a supersimplifica lucrurile. Nu vorbim zilnic, dar ne sunăm des, vorbim pe FaceTime, ne trimitem mesaje, că vă place sau nu, noi nu am avut o despărțire dramatică, înca ne iubim”, a declarat Theroux pentru Esquire.

jennifer aniston justin theroux

Cei doi au și petrecut împreună Ziua Recunoștintei, în 2019. ”Sunt sincer când spun că prețuiesc foarte mult prietenia noastră. Chiar dacă suntem divorțați, încă ne face plăcere să vorbim unul cu altul și ne menținem prietenia. Ea mă face să râd foarte mult, e o persoană foarte amuzantă. Ar fi o mare pierdere să nu mai păstrăm legătura, cel puțin pentru mine. Și îmi place să cred că și pentru ea.”

jennifer aniston justin theroux

Jennifer Aniston a început relația cu Justin Theroux în 2011, la șase ani de la despărțirea de Brad Pitt. Patru ani mai târziu, se căsătoreau la reședința actorului din Bel Air. Nunta a avut loc de ziua mirelui, iar invitații au crezut că iau parte la o aniversare. Dintre cei 70 de invitați au facut parte Howard Stern, Orlando Bloom, Lisa Kudrow, Courteney Cox (care a fost domnișoară de onoare), Lake Bell, Scott Campbell (cavaler de onoare), Ellen DeGeneres, Chelsea Handler, Emily Blunt, John Krasinski, Tobey Maguire, Sia etc. Cel care a oficiat ceremonia a fost Jimmy Kimmel, vedetă de talk-show și bun prieten al miresei. Primul dans al mirilor a fost pe melodia Siei, care a interpretat live piesa Chandelier, iar luna de miere a avut loc în Bora Bora.

Trei ani mai târziu, cei doi anunțau divorțul, fără să ofere alte amănunte despre motivele care au dus la această decizie.

Foto: Hepta

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…