Jennifer Aniston, viața la 52 de ani

jennifer aniston aniversare

Jennifer Aniston își sărbătorește pe 11 februarie cea de-a 52-a aniversare, iar de ziua ei, actrița se află pe platourile de filmare.

Jenifer Aniston obișnuia ca de ziua ei să organizeze o aniversare fastuoasă, la care invita o mulțime de celebrități, cum a făcut și în urmă cu doi ani, când a închiriat un local de lux din Hollywood pentru sărbătorirea a jumătate de secol. Anul acesta, actriță sărbătorește prin muncă, alături de colegii de pe platouri.

jennifer aniston aniversare
Jennifer Aniston o interpretează pe Alex Levy în The Morning Show

Jennifer Aniston a reluat zilele acestea filmările pentru cel de-al doilea sezon din The Morning  Show, serial premiat cu Emmy, în care joacă alături de Reese Witherspoon. Cele două protagoniste interpretează rolurile unor prezentatoare ale unui show matinal de succes, iar acestea pendulează între a fi prietene și rivale, într-o lume în care sexismul încă face regulile. Chiar dacă acțiunea serialului are loc la New York, filmările se derulează în Los Angeles.

Intr-un interviu acordat recent, Jennifer Aniston a declarat că a luat în considerare în ultimii doi ani să renunțe la actorie, deoarece nu mai are energia necesară pentru a duce la bun sfârșit anumite proiecte. Din cauza unui poroiect care nu s-a materializat, vedeta a fost aproape sa renunțe la meseria ei.

jennifer aniston aniversare

”În ultmii doi ani mi-a trecut de mai multe ori prin minte să renunț, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat până acum. Un proiect nematerializat mi-a consumat și ultima resursă de energie. M-am întrebat dacă îmi mai doresc asta”, spus actrița, care a adaugat că, dacă ar fi să renunțe la viața artistică, s-ar dedica designului de interior. ”Ador designul interior, e ceea ce mă face cel mai fericită”, a menționat Jennifer Aniston.

Actrița care a divorțat de Brad Pitt în 2005 a rămas în relații bune cu fostul ei soț și se pare că cei doi filmează în locații apropiate- Brad Pitt lucrează în prezent la megaproducția Bullet Train, în care va apărea alătuir Lady Gaga și de nou-anunțata Sandra Bullock.

Surse apropiate celor doi afirmă că nu există nicio șansă de reluare a unei relații romantice între ei, dar că Jennifer și Bard sunt prieteni foarte buni și adaugă că Brad s-a maturizat mult în perioada scursă de la divorțul lor.

Foto: Hepta, Instagram

Categorii Lifestyle