Monica Cismaru ∙ March 4, 2021 ∙ 2 min read

meghan harry interviu

În contextul în care Prințul Philip (99 de ani), soțul reginei Elizabeta II-a a Marii Britanii, a suferit zilele acestea o operație pe cord, opinia publică regalistă îi somează pe Meghan și pe Prințul Harry să nu mai permită difuzarea interviului de postul american CBS cu Oprah Winfrey, programat pentru data de 7 martie, în care fac ”dezvăluiri șocante” despre relația lor cu monarhia și în care ar aduce și acuzații scandaloase la adresa casei regale.

 

Difuzarea interviului ar fi ca o palmă dată casei regale, si-așa greu încercată zilele acestea de problemele de sănătate întâmpinate de Prințul Philip, a cărui stare este incertă.

Prințul Philip a fost internat în urmă cu câteva săptămâni și zilele acestea a suferit o operație pe inimă din cauza unor afecțiuni mai vechi, iar supușii reginei stau ca pe ace, îngrijorați de starea prințului consort.

ptintul philip regina elizabeta

În ciuda acestor probleme din familia regală, Prințul Harry și Meghan Markle continuă să pună paie pe foc și să mențină tensiunea cu Palatul Buckingham: Ducii de Sussex susțin că membrii familiei regale ar fi avut un rol activ în perpetuarea unor știri false despre Meghan.

Acestea se referă la conflictul pe care ducesa l-ar fi avut cu câțiva membri din stafful ei în perioada în care aceasta locuia la Londra. Câțiva angajați care ar fi colaborat cu Meghan ar fi acuzat-o pe aceasta de bullying și de tratamente ostile, iar palatal regal a emis zilele acestea un comunicat prin care își exprimă îngrijorarea față de afirmațiile lui Meghan și susține că va cerceta problema.

meghan harry interviu

”Suntem foarte îngrijorați de acuzațiile publicate de presă, atribuite foștilor membri din stafful Ducelui și Ducesei de Sussex. Ca atare, echipa Majestății Sale va verifica circumstanțele prezentate în presă. Membrii staffului la care se face referire, inclusiv cei care nu mai lucrează la palat, vor fi invitați la discuții pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat. Casa Regală are un cod de conduită la locul de muncă și nu tolerează și nu va tolera bullyingul sau hărțuirea la serviciu”.

Meghan s-a declarat rănită de aceste afirmații și nu a dat niciodată curs zvonurilor care au circulat despre comportamentul său cât timp a locuit la Londra, alături de Prințul Harry. La acea vreme, presa susținea că mai mulți membri din stafful ei au sfârșit în acrimi după confruntările cu Ducesa, care ar fi dat dovadă de ”cruzime emoțională și de manipulare”.

 

Foto: Hepta, CBS

Related Posts

Călătorește în România!

Asta îți recomandă #AlistGirls. Primăvara aceasta, descoperă frumusețile României în cinci locuri de poveste – perfecte pentru orice…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Cu viața erotică la terapeut

Există nenumărate motive pentru care oamenii se gândesc să înceapă „câteva” ședințe de psihoterapie. Psihologul și psihoterapeutul relațional…

Dragoste & bani: un subiect tabu și o relație complicată

Cel mai adesea, banii sunt un subiect delicat într-o relație de cuplu, deși gestionarea lor defectuoasă poate semăna…

Loc de mai bine: mamele care au nevoie de sprijin

În fiecare număr, îţi prezentăm ONG-uri, proiecte sociale sau campanii umanitare care fac din lume un loc mai…

5 cărți pe care le poți face cadou de Paște

Paștele este un eveniment perfect pentru a adăuga între cadourile pentru familie și câte o carte potrivită preferințelor…

Selena Gomez va avea un nou cooking show- Selena + Restaurant

După ce, în anii pandemiei a inițiat un cooking show filmat chiar în bucătăria ei, intitulat Selena+ Chef,…

Cine sunt câștigătorii Premiilor Gopo 2024

Cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor Gopo a avut loc luni seara, la Teatrul Național ,,I. L….

Cele mai importante sfaturi despre îngrijirea intimă, explicate de medici ginecologi

Poate că nu e chiar un subiect abordabil la o cafea, dar este unul extrem de important pentru…

Coffee Time! Interviu cu Maria Raluca Năvloiu

Cum este, oare, să lucrezi toată ziua înconjurat(ă) de aburii amețitori ai zecilor de sortimente de cafea? Câte…