Amănunte inedite din viața Prințului Harry și a lui Meghan Markle, dezvăluite chiar de cei doi

meghan harry amanunte inedite

Prințul Harry a acordat recent un interviu vedetei de televiziune de origine britanică James Corden, în care a  dezvăluit amănunte inedite din intimitatea mariajului lui cu Meghan Markle.

Astfel, în cadrul interviului în care are și Meghan Markle o apariție prin video-call, cuplul dezvăluie care este porecla ducesei pentru prinț, și anume Haz, și au oferit amănunte despre mutarea lor definitivă în California.

De asemenea, Harry și Meghan susțin că nu au întors niciodată spatele regalității britanice, pe care au părăsit-o în urmă cu un an, iar Harry subliniază că a procedat la fel cum ar fi făcut orice tată și soț, referidu-se la ostilitatea cu care a fost tratată soția lui cât timp au locuit la Londra, în preajma monarhiei. Prințul Harry a mai spus că doar s-a retras din atribuțiile lui de Prinț, dar că nu-și reneagă originea și că presiunea prea mare pusă asupra familiei lui îi amenința sănătatea emoțională.

meghan harry amanunte inedite

”Era un mediu foarte dificil de suportat, ceea ce cred că s-a și văzut. Așa că mi-am dat seama că trebuie să-mi mut familia de acolo, dar nu mi-am renegat originea, n-o să fac niciodată asta. Viața mea e dedicată serviciului public și oriunde aș fi în lumea asta, acest lucru va fi valabil”, a declarat Prințul Harry.

Harry a mai dezvăluit și care a fost primul cuvânt rostit de fiul lui, Archie, și anume ”crocodil”, și că străbunica lui, Regina Elizabeta a II-a, i-a trimis cadou un aparat de făcut gofre, iar rutina celui mic de seară înclude ceai, o baie și cititul de povești.

Discuția televizată de 17 minute vine ca un preambul la interviul acordat de Meghan și de Harry către Oprah Winfrey, ce urmează să fie difuzat pe 7 martie, lucru ce a atras dezaprobabrea Reginei.

Foto: Hepta, The Late Late Show With James Corden

Categorii Lifestyle