Dezvăluiri șocante – promite Oprah Winfrey în interviul mult-așteptat cu Meghan Markle și cu Prințul Harry

meghan harry oprah winfrey

7 martie este ziua Z – ziua în care a va fi difuzat infamul interviu cu Meghan Markle și cu Prințul Harry de care postul american CBS, în care aceștia vor face dezvăluiri șocante despre viața lor și despre ruperea de familia regală britanică din urmă cu un an. Interviul este susținut de celebra Oprah Winfrey, o apropiată a celor doi, iar aceasta subliniază că discuția este liberă de subiecte tabu și ca nicio întrebare nu este interzisă.

Un preview al interviului a fost deja dat publicității, iar în acesta îi putem observa pe Meghan și pe Harry în curtea casei lor din Montecito, Santa Barbara. Meghan poartă o rochie Armani neagră, în valoare de 4700 de doalri, iar sarcina ei de câteva luni este vizibilă.

”Ați fost doar tăcuți sau ați fost reduși la tăcere?” este una dintre întrebările adresate de Oprah Winfrey cuplului regal, care și-a păstrat doar titulatura, fără alte obligații către familia regală britanică.

Interviul a fost extins de la 90 de minute, câte îi erau alocate inițial de postul CBS, la două ore, iar un minut de publicitate este vândut cu 200 000 de dolari.

meghan harry oprah winfrey

In intreviu, Prințul Harry spune că a părăsit Marea Britanie pentru că nu voia să se repete istoria trăită de mama lui, Prințesa Diana, a cărei moarte e pusă pe seama insistenței paparazzilor. Acesta adaugă că ultimul an a fost incredibil de complicat pentru el și Meghan, dar că au noroc că se au unul pe celălalt.

meghan harry oprah winfrey

În trailerul interviului care circulă deja, Meghan nu e prezentată vorbind, dar se lasă să se înțeleagă faptul că folosește formularea ”de nesupraviețuit” . Pe lângă amănuntele despre relația ei cu familia regală britanică, Meghan va mai atinge și subiecte sensibile precum neînțelegerile cu propria ei familie – mai ales pe cele legate de tatăl ei, Thomas Markle, dar și pe cele cu sora ei vitregă, Samantha, care a și scris o carte defăimătoare despre ”Prințesa insistentă”, cum o numește aceasta.

Foto: CBS

Categorii Lifestyle