A List Magazine ∙ September 1, 2021 ∙ 11 min read

 

Le-am invitat pe Andreea Esca și Alexia Eram (născute în zodia Fecioară) să ne prezinte în propria lor manieră horoscopul pentru luna septembrie a acestui an. Așadar, iată ce ne rezervă astrele pentru această lună!

 

Berbec

Este agitație la locul de muncă în prima parte a lunii. Se pare că activitatea profesională se va diversifica, existând șanse să obții chiar un job mai bun. Tensiunile dintre colegi și munca în salturi sunt frecvente, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Consultațiile și analizele medicale reprezintă subiecte importante. Cheltuielile se întețesc după 11 Septembrie. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile surprize nu tocmai plăcute. Chiar dacă muncești mult, plata aferentă acesteia va veni la momentul potrivit. Relația cu partenerul de viață este animată de discuții aprinse și de activități comune. Spre finele lunii vor apărea situații parteneriale favorabile, deci nu slăbi vigilența. Colaborările profesionale sunt susținute, existând șanse să obții unele noi sau măcar îmbunătățiri vizibile în cele deja existente. Fii prudent în comunicare și în călătorii!

Taur

Relațiile sentimentale sunt accentuate în prima parte a lunii, astfel că poți petrece clipe de vis alături de persoana iubită sau de copii. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, fie prin replicile celorlalți, fie prin turnuri ale unor situații considerate sigure. De aceea, fii deschis la schimbare și adaptează-te rapid noilor situații apărute ca din senin. La serviciu pot interveni multe discuții colegiale, dar și sarcini de lucru care necesită eforturi mentale și fizice prelungite. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Dialogurile și analizele medicale ar fi bine să le iei în considerare. Dozează-ți eforturile, pentru că afecțiunile accentuate pe parcursul acestei luni se pot croniciza. După 15 Septembrie apare o predispoziție la a te implica în treburi care, fie nu te privesc, fie îți ocupă prea mult timp. Alcătuiește-ți un program de viață potrivit constituției tale, dar și conform îndatoririlor personale sau profesionale.

Gemeni

Casa și familia se evidențiază în prima parte a lunii, astfel că este posibil să le aloci timp și resurse importante. Schimbările care intervin pe parcursul acestei luni vor fi inedite, generând efecte benefice pe termen lung. Unii membrii ai familiei îți pot cere sprijinul material sau moral. Fii alături de cei dragi și nu te lăsa atras de frivolități sau de îndatoririle profesionale. Unii au interese ascunse și vor doar să profite de pe urma ta. Activitățile recreative, hobby-urile, întâlnirile amoroase sunt frecvente pe tot parcursul lunii. Chiar poate interveni o relație sentimentală nouă. Relațiile profesionale vor ajunge la un final de etapă în preajma datei de 21 Septembrie, astfel că este posibil să te desprinzi de unii colegi sau șefi și să te apropii de alții. Totuși, este momentul să te bazezi pe forțele tale și să-ți asculți vocea interioară. Îmbunătățiri în sfera profesională se conturează din 11 ale lunii.

Rac

Este multă forfotă în domeniul relațiilor cu anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, schimb de informații, sfaturi și idei deosebite sunt posibile alături de prietenii apropiați sau de rude. Unele relații se vor încheia destul de zgomotos, dar se deschid altele de o mai bună calitate. Pe de altă parte, studiile, învățarea, călătoriile pe distanțe scurte reprezintă subiecte importante care se vor desfășura în prima jumătate a lunii. Fii prudent la ceea ce povestești despre tine, întrucât unii semeni pot interpreta greșit ceea ce spui. Din când în când ar fi bine să te relaxezi, să-ți golești complet mintea, pentru că există riscul suprasolicitării nervoase. În plan domestic sunt șanse bune de a dialoga cu membrii familiei și de a desfășura activități gospodărești. Chiar te poți gândi la vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Ține cont de sfaturile și nevoile celor dragi. Hobby-uri și relații amoroase favorabile din 11 Septembrie.

Leu

Sursele tale de venit din activitatea profesională îți vor aduce sume de bani consistente. Chiar și cadourile sau favorurile vor fi la ordinea zilei. Se conturează posibilități noi de câștig, fie dintr-o activitate nouă, fie apare un nou loc de muncă mai bine remunerat. Evită să cheltuiești în exces și pune bani deoparte! Este un bun prilej de a te obișnui cu a cheltui strictul necesar. La nevoie ai putea oferi celor dragi sprijin material sau cadouri utile. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sau rudele vor fi frecvente pe tot parcursul lunii. Aflarea unor informații despre unii apropiați te va face să te gândești la desprinderea de aceștia sau la a-i provoca la discuții lămuritoare vizavi de relația voastră. Ferește-te de a spune prea multe lucruri despre tine sau despre planurile tale de viitor! La locul de muncă este forfotă pe tot parcursul lunii. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii sau cu reprezentanții unor instituții oficiale.

Fecioara

În prima parte a lunii ai multă energie, astfel că ai putea să-ți reorganizezi stilul de viață și planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru începuturi de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vieții cotidiene, până la turnuri radicale de destin. Totul este să-ți controlezi reacțiile, să eviți a discuta cu oricine despre intențiile tale și, nu în ultimul rând, este bine sa ții cont de experiența ta de viață acumulată. Surplusul de energie canalizează-l spre activități sportive ușoare. După 11 Septembrie vor reveni în atenția ta relațiile cu persaonele din anturajul apropiat, plus studiile și călătoriile. Se recomandă prudență, întrucât gândirea și comunicarea vor fi distorsionate și foarte ușor lucrurile se pot înțelege total eronat. Segmentul financiar se va remarca pe tot parursul lunii, astfel că sunt șanse bune de a primi bani, bunuri sau favoruri, fie dinspre locul de muncă, fie din partea celor dragi. Însă, evită cheltuielile nefondate sau implicarea în planuri de investiții.

Balanța

Ar fi bine să te menajezi în prima parte a lunii, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția afecțiunile vechi. Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale. În partea a doua a lunii te vei simți mult mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete și cu un șarm irezistibil. Vor fi momente favorabile reorgnizării planurilor personale și profesionale. Însă, este bine să faci o selecție drastică și în planul relațiilor. Foarte delicate sunt relațiile sentimentale, existând riscul unor conflicte deosebite, atât cu copiii, cât și cu persoana iubită. Prudență și discernământ! Din 11 Septembrie se îmbunătățește segmentul financiar, secțiunea venituri din munca proprie. Sunt posibile surprize financiare, așadar cheltuiește cu măsură.

Scorpion

Relațiile cu prietenii continuă să se remarce în prima parte a lunii, existând șanse deosebite de a lega relații cu persoane de bună calitate. Totuși, nu te lăsa prea mult pe seama promisiunilor sau informațiilor oferite pe parcursul lunii, de către aceste persoane. După 11 Septembrie este posibil să afli detalii picante despre viața și activitatea unor apropiați și astfel să fii foarte dezamăgit. A doua parte a lunii dinamizează conflictele mocnite în segmentul profesional. Însă, te vei lămuri rapid despre ce este vorba. Ar fi bine să reevaluezi relațiile colegiale și modul de desfășurare a sarcinilor de lucru. Gândește-te la o nouă ocupație profesională care să-ți mărească veniturile. Relațiile sentimentale vor intra într-un con de umbră, în care va fi nevoie de reluarea unor discuții sau acțiuni vechi și care au rămas cumva nerezolvate sau neînțelese. Prudență, întrucât există riscul de a se destrăma relații bune din te miri ce.

Săgetător

Tumultul profesional este interesant în prima parte a lunii, îți aduce responsabilități noi, fiind posibilă chiar și o funcție de conducere. Dialogurile cu șefii sau cu persoanele oficiale, din cadrul altor instituții pot fi frecvente, ajutându-te să rezolvi, cu succes, diverse chestiuni personale sau profesionale. Ți se așterne în cale un alt drum socio-profesional, iar imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți. Totul este să nu forțezi nota, să-ți păstrezi simțul măsurii și să nu te lași impresionat de vorbele mieroase ale unora. Aceștia doresc în secret să profite de pe urma ta sau chiar să te înlăture. Astfel, folosind o mască blajină sau binevoitoare îți pun bețe în roate. A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu prietenii. Întâlniri, discuții interesante, șanse de a afla noutăți despre unii apropiați plus obținerea unor sfaturi pertinente. Evită să povestești prea mult despre planurile tale.

Capricorn

Ești animat de gânduri mărețe, fiind posibil să te ocupi de studii, cercetări sau activități culturale. Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, în sensul că sunt șanse să participi la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate. Pe de altă parte, relațiile cu Divinitatea vor intra în sfera ta de interes. Vizitarea lăcașurilor de cult, lecturarea cărților sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activități de bun augur pe tot parcursul lunii. Relațiile profesionale sunt tensionate, de aceea fii prudent și evită să escaladezi conflicte fără rost. Este posibil să reapară o situația profesională veche, în care ai fost implicat mai demult, situație care a rămas nerezolvată. Păstrează-ți cumpătul și nu te lăsa dus de valurile iluzorii ale unor animozități de moment. Se conturează schimbări, fie de imagine publică, fie de poziție sau de responsabilități profesionale într-un colectiv de lucru. Relațiile cu prietenii se îmbunătățesc vizibil începând cu 11 Septembrie.

Vărsător

Din colaborări sau dinspre partenerul de viață și de la rude vin bani, bunuri sau oferte de colaborare. Se deschid posibilități de îmbogățire prin intermediul altora sau implicându-te într-un proiect profesional nou. Analizează mai întâi avantajele și dezavantajele situațiilor ivite și abia apoi implică-te sau acceptă-le. În paralel apar și cheltuieli majore. Activitățile intelectuale reprezintă o altă temă importantă a lunii, desfășurate chiar și în străinătate. Relaxează-ți mentalul și sufletul vizionând piese de teatru, filme de top sau vizitând lăcașuri sfinte și expoziții de artă. Relațile cu anturajul apropiat se vor modifica, în sensul că te vei desprinde de unii apropiați, fie în urma unor discuții aprinse, fie datorită unor gesturi necugetate din partea acestor persoane. Fii prudent și lasă evenimentele să-și urmeze cursul firesc. În plan domestic vei fi nevoit să reiei unele activități de genul reparații sau vânzări și achiziționări de bunuri după 21 Septembrie.

Pești

Relațiile parteneriale sunt bulversante. Este posibil, pe de o parte, să rupi înțelegerile vechi, însă pe de altă parte, se vor contura alte colaborări pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Factorul surpriză este prezent. Fii deschis la schimbări, dar analizează pe îndelete tot ce se petrece în jurul tău. Rudele sau prietenii apropiați îți sunt alături, însă după 27 ale lunii sunt posibile discuții aprinse și chiar declanșarea unor conflicte pe termen lung. Fii prudent și alege-ți cu grijă vorbele și gesturile! Unii te vor provoca pe teme banale și de aici se poate ajunge chiar la procese în justiție. Atât rudele, partenerul de viață, cât și colaboratorii te vor sprijini financiar sau îți vor înlesni achitarea unor datorii. Totuși, rezumă-te la strictul necesar și nu te avânta în investiții pe termen lung. Sănătatea este vulnerabilă. Îngrijește-te în continuare și ține cont de sfaturile specialiștilor în sănătate.

Text de Astrolog Anca Stoica

Related Posts

Cum a fost la evenimentul A List Magazine X Nostalgia (VIDEO) 

Alist Magazine a lansat impreună cu cei de la Nostalgia un număr special de revistă, ca să ne…

Cum a fost la evenimentul de lansare Alist Designers Boutique, de la începutul lunii mai

Spațiul de la parterul București Mall Vitan a devenit gazda brandurilor românești și în luna mai, printr-o nouă…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Camelia Caesar, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Ioana Bortan, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Sfaturi pentru rutina de îngrijire. Alexia Eram, în dialog cu dr. Cristalia Rusu. Powered by Vichy (VIDEO)

Alexia Eram a fost curioasă să afle cum arată protocolul complet pentru îngrijirea tenului de la doamna doctor…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Teodora Meluță, Naționala Feminină de Fotbal

Dacă te-am întreba unde te vezi peste 4 ani, ce ne-ai spune? Probabil ți se pare o întrebare…

Tu unde te vezi peste 4 ani? – Cristina Carp, Naționala Feminină de Fotbal

Dăm startul unui nou proiect, odată cu lansarea noului telefon OPPO Reno11 F 5G Dacă te-am întreba unde…

VIDEO- Cum a fost la petrecerea de lansare a numărului 30 A List Magazine

Am avut motiv să sărbătorim(unul și mai mare decât de obicei)! Revista print A List Magazine a celebrat, în acest…

Secretul Bunicii – Cele mai importante lucruri pe care le-am învățat de la bunicile noastre

O parte din redacția A List Magazine s-a reunit la un ceai și la cele mai bune fursecuri…

VIDEO- Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine, no 29?  

A fost mare petrecere cu ocazia lansării numărului 29 A List Magazine, ediția print de iarnă. O mulțime…