Ce destinații au ales vedetele pentru vacanța de vară

vacante vedete

Vacanța de vară e în plină desfășurare, iar vedetele noastre nu au pierdut timpul și au plecat în cele patru zări, la soare, la mare, la plajă. Vezi ce locuri exotice au ales celebritățile din România!

Laura Cosoi – Bali, Kamandalu Ubud

bali laura cosoi

@lauracosoi

După ce a primit premiul special juriului la Gourmand International – China, pentru cartea ”Forma gustului”, Laura Cosoi a plecat direct în vacanță, în Bali, Indonezia, alături de soțul ei, Cosmin, și de fiica lor în vârstă de un an, Rita. Familia Laurei Cosoi a ales să se cazeze în resortul de lux Kamandalu Ubud, loc ce te îmbie la relaxare și la meditație. Resortul este împărțit în vile situate pe un teren terasat cu vedere la plantațiile de orez și are următoarele facilități: piscine pentru adulți și copii, sală de yoga, bar în apă, spa, club și spații pentru picnic.

Adela Popescu – Cipru

adela popescu cipru

@adela_popescu

Adela Popescu a plecat de data aceasta în vacanță în Cipru, alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de cei doi copii – Alexandru și Andrei. Adela era clienta fidelă a plajelor din Grecia, dar anul acesta a schimbat destinația și a ales să se cazeze în niște căsuțe de pe plajele cipriote. ”Sperăm sa ne întoarcem cât de cât odihniți și în aceeași armonie în care am plecat”, scrie adela Popescu pe blogul ei.

Laura Giurcanu – Punta Caña, Republica Dominicană

laura giurcanu republica dominicana

@lauragiurcanu

Vloggerița își petrece vacanța în Punta Caña, din Republica Dominicană, alături de sora ei, Bianca. Zona este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume, cu peste 50 de plaje și de resorturi. Aici, turiștii au la dispoziție atât plaje paradisiace, cât și agitația specifică orașelor, cu malluri, supermarketuri, restaurante etc.

Lidia Buble – Sun Aqua Vilu Reef, Maldive

lidia buble maldive

@

@lidiabuble

Cântăreața și-a petrecut o minivacanță în Maldive alături de suroprile ei. Fetele s-au relaxat în resortul de cinci stele Sun Aqua Vilu Reef – unde turiștii se relaxează în vile luxoase cu piscină privată și ieșire către oceanul cu ape turcoaz.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle