Monica Cismaru ∙ July 20, 2020 ∙ 2 min read

ricky martin

Ricky Martin (47 de ani) a făcut noi dezvăluiri despre felul în care se simte de când și-a anunțat în mod public orientarea sexuală. ”Sunt cel mai fericit de atunci!”, a declarat artistul de origine portoricană, care și-a ținut ascunsă orientarea sexuală până acum zece ani.

Idolul muzicii latino-pop a dat lovitura în 1999 cu hitul “Livin’ La Vida Loca”. Piesa l-a urcat în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume și i-a adus o notorietate de necontestat. Totuși, artistul povestește că se simțea nefericit și chiar și-a suspendat un turneu din cauză că nu mai putea face presiunii exercitate de secretul legat de sexualitatea sa. Ricky Martin a recunoscut de-abia în 2010 ca are o orientare homosexuală. ”Muzica mea se auzea în întreaga lume. Eram un Dumnezeu, dar eu nu savuram succesul la maximum. Eram depresiv și doar când urcam pe scenă puteam lăsa la o parte aceste emoții negative și puteam scăpa de apăsarea care mă domina.”

ricky martin

În timpul turneului mondial din 1999, Ricky Martin povestește că a simțit nevoia să ia o pauză ca să reflecteze asupra lucrurilor cu care se confrunta, și anume sceretul bine păstrat asupra orientării sale sexuale. ”A venit un moment în care mi-am zis: Trebuie să ne oprim. Trebuie să întrerupem turneul. Nu mai pot face asta, trebuie să mă duc acasă, am nevoie de liniște, simt nevoia să plâng, simt nevoia să fiu furios, trebuie să mă iert pe mine însumi pentru că mi-am permis să ajung la acest nivel. Așa că mi-am luat un an de pauză”, a povestit cântărețul într-un interviu acordat Apple Music Proud Radio.

ricky martin

În martie 2010, Ricky Martin a publicat o postare pe site-ul său oficial în care și-a recunoscut în mod public orientarea sexuală. ”Sunt mândru să afirm că sunt un homosexual norocos”, a scris acesta. Mai multe detalii despre trăirile sale intime au fost publicate apoi în cartea sa de memorii, Me, în care povestește despre perioada în care s-a luptat cu el însuși asupra incertitudinilor despre sexualitatea lui – ”Ajunsesem într-un moment în care mă întrebam dacă sunt într-adevăr gay sau bisexual… oricare dintre variante ar fi fost în regulă, important e să nu te minți pe tine însuți. Mi-am spus: Ricky, ești un homosexual norocos. Apoi am scris postarea pe site și am publicat-o, după care am plâns până la epuizare, iar de atunci am fost super-fericit”, își amintește artistul, care s-a căsătorit cu pictorul de origine siriană Jwan Yosef (35 de ani) în 2017. Cei doi au împreună patru copii – gemenii Matteo și Valentino (10 ani), Lucia (10 luni) și Renn (9 luni).

Foto: Hepta

Related Posts

Amna și Dorian Popa lansează o nouă piesă

În colaborare cu Sprint Music, Amna și Dorian Popa aduc în fața admiratorilor săi un motiv în plus…

Adele renunță la muzică și se apucă de școală

Adele (34 de ani) a făcut recent un anunț surprinzător: artista britanică a declarat că vrea să se…

Nicu Bocancea inaugurează Orangeria Iris -sera de evenimente unice de langa Bucuresti

Nicu Bocancea, master florist internațional și al patrulea cel mai bun florist al Europei, sărbătorește, pe 26 octombrie,…

The royal style: Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei este una dintre cele mai rafinate prezențe ale lumii. Ceva mai puțin discutată decât…

Lichiu cu prune – o rețetă recomandată de Adi Hădean

Lichiul sau hencleșul are origini săsești, iar în aceste zone se pune deasupra prunelor cremă de smântână sau…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica vine cu detalii despre fiecare zodie în parte. Iată ce ne rezervă horoscopul în săptămâna…

Andra&Smiley lansează prima piesa împreună: „Doar vina ta”

Andra și Smiley au lansat prima lor piesă împreună, intitulată ”Doar vina ta”. Melodia este însoțită și de…

Celebrul rapper Coolio a murit la vârsta de 59 de ani

Cine n-a dansat vreodata la o petrecere pe muzica lui Coolio? Celebrul rapper american, pe numele real Artis…

ANSON’S: Eleganță și calitate în stil masculin

De aproape un an pe piața din România, ANSON’S te invită să descoperi într-o atmosferă aparte cele mai…

Ce să cumpărăm toamna aceasta de la Half is free

Mâine are loc ediția de toamnă a îndrăgitului târg Half is free. Dacă nu vrei să ratezi cele…