Love Is Fun but… COMPLICATED- senzualitatea & sexualitatea în cuplu

A-Listers! Așa cum v-au obișnuit în fiecare seară de miercuri de la 21:30 pe Facebook A List Magazine, cei doi psihologi – Raluca Anton și Diana Lupu atacă subiecte tabu la Love is Fun but…COMPLICATED. De la fantezii, Tinder dating, seducție sau chiar și despărțire, Diana și Raluca  nu se feresc să de-a cortina la o parte. Așa că, în seara asta la #LoveIsFun but… COMPLICATED se vorbește deschis despre senzualitate și sexualitate în relația de cuplu.

Am ales să vorbim despre ele deoarece, în jurul acestora se învârt foarte multe mituri și sentimente de jenă sau rușine, iar dinamica erotica a relațiilor este o componentă importantă. Ideea de la care pornim este că de cele mai multe ori, în dinamica relațiilor noastre, erotismul nu înseamnă neapărat actul sexual- acesta este ultima etapă dintr-o serie de alte comportamente pe care le desfășurăm în relția de cuplu.

Raluca Anton & Diana Lupu

Putem privii erotismul drept o cupolă care cuprinde mai multe comportamente din zona erotică, iar unul dintre ele este  actul sexual. Iar atunci când vorbim despre sexualitate, cele mai frecvente asocieri sunt cu performanța. De ce includem performanța în plăcerea sexuală și  în erotism? Simplu, performanța este un mit cu care ne confruntăm atunci când vorbim despre sexualitatea relațiilor de cuplu și nu numai.

Hai alături de noi, în mansarda redacției A List Magazine și află mai multe despre acest subiect. Iar până miercurea viitoare, nu uita că Love Is Fun but… COMPLICATED!

Categorii Video