Nicoleta Nicolae ∙ December 21, 2021 ∙ 7 min read

Pentru Oana Tache, luna decembrie este una plină de bucurie, de recunoștință, iar astăzi vine să ne spună care sunt planurile sale pentru Crăciun și Revelion și cu ce gânduri pășește în anul care vine.

Se apropie sărbătorile și, cu siguranță, îl așteptați pe Moș Crăciun. Ce pregătiri faceți pentru voi și pentru Petru Lucas?

E al doilea Crăciun pe care îl petrecem în formulă asta nouă, în noul rol de părinți și e mare bucurie la noi în familie și acasă. Pentru Petru Lucas s-a adunat toată familia – bunici, străbunici, unchi, mătuși și prieteni de familie. Am împodobit bradul și atunci când nu alergăm după bebe prin casă sau nu ne ținem de brad să nu îl dărâme, îl așteptăm pe Moș Crăciun în stilul caracteristic – cu multă agitație, dar și multă bucurie.  

Ce tradiții veți respecta?

Singura tradiție pe care o respectăm cu sfințenie e să ne vedem cu toți ai noștri dragi și să ne bucurăm unii de ceilalți. Nu lipsește tradiționala masă de Crăciun la bunica mea și nu lipsesc recunoștința și bucuria că a mai trecut un an în care, iată, suntem în continuare toți aici, sănătoși.  

Ce veți face diferit în acest an, de sărbători?

Anul trecut am sărbătorit Crăciunul în stil japonez pentru că Lucas e made in Japan. (râde) De la ședințe foto tematice până la sushi în loc de sarmale, așa a fost Crăciunul trecut. Ei bine, anul acesta vom schimba foaia. Va fi un Crăciun rock în familia noastră. Cu grătar și schnapps, cu balade rock în loc de colindele clasice. Iar de Revelion…Eu voi fi on air la Virgin Radio inclusiv pe 30 decembrie, realizând matinalul pe final de an așa că nu plecăm de acasă. Dar organizăm un super party în cerc restrâns.  

Care a fost cea mai bună zi a ta în 2021?

Fiecare zi în care mă trezesc cu Lucas e cea mai bună zi. Ador să văd cum deschide ochișorii și să îl aud spunând „mama”. Pe de altă parte, dacă e să discutăm din punct de vedere profesional, fără să mă laud, au fost multe astfel de zile în 2021 – în care m-am întors la treabă la MediaLike, ziua în care am fost acceptată la Mater la SNSPA la Communication & European Affairs, zilele de LIVE la Virgin Radio în care mi-au trecut pragul studioului prieteni dragi printre care Pavel Bartoș, Neti Sandu, Cabral, Mihai Petre, Andreea Esca și mulți alții și bineînțeles ziua în care am avut ocazia să o întâlnesc față în față pe Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. A fost o adevărată bucurie și onoare pentru mine să colaborez în 2021 cu atâția oameni frumoși, adevărați profesioniști.

Dar cea mai dificilă?

Când vine vorba despre lucruri mai puțin frumoase sau dificile sunt setată să nu le dau prea multă importanță sau să le las să mă afecteze pe termen lung. Asta nu înseamnă că nu învăț din fiecare experiență, pentru că învăț.

Sunteți o familie muzicală și iubitoare de festivaluri. Iar Petru Lucas nu face excepție. Ce artist și și piese îl înveselesc cel mai mult?

Lucas a ascultat din primele lui zile muzica pe care o ascultăm și noi. E cel mai mare fan al meu și mă ascultă la Virgin Radio în fiecare weekend după ce se trezește. M-a și vizitat la radio anul acesta și mă bucur enorm că e atât de sociabil. Nu are încă melodii preferate, dar se joacă deja cu chitara electrică pe care o avem acasă, bate în tot ce prinde și își cântă înainte de culcare. Eu cred că sigur va învăța să cânte la un instrument muzical, cel mai probabil la tobe. Dar nu m-aș supăra nici dacă ar veni acasă și mi-ar spune că vrea să fie DJ. Așa aș avea șanse mai mari să mă pensionez la Ibiza. (Râde)  

Dacă ar fi să alegi 3 piese pentru ultimii doi ani și una pentru cel care va urma, care ar fi acelea și de ce?

Ce tare e întrebarea asta! Și mai adaug un an. Astfel, cred că pentru 2019 în care am fost în continuă mișcare și am bifat 15 ieșiri din țară și 6 festivaluri locale și internaționale melodia potrivită este „Insomnia” de la Faithless. Pentru 2020, an în care a lovit pandemia dar am și devenit mamă merge „I Will Survive” – Gloria Gaynor. Pentru 2021, an în care consider că m-am reinventat și m-am întors la treabă ca producător de conținut digital, jurnalist și om de radio și am început și cursurile unui program de master e potrivită „Don`t Stop Me Now” de la Queen. Iar pentru 2022 – „Let`s get it started” de la Black Eyed Peas. Mai ales că tot va reveni trupa în România, la Neversea 2022.  

Care au fost cele mai frumoase dorințe ale tale, împlinite în acest an?

Mi-am dorit încă de acum 2 ani când am fost invitată la European Youth Week să ajung la European Youth Event, cel mai important eveniment dedicat tinerilor europeni. Nu numai că am ajuns, dar am avut ocazia să moderez o dezbatere în cadrul evenimentului. Next Generation EU- Economic Recovery Post Covid 19 a fost tema discuției și cu siguranță a fost un adevărat challenge pentru că am fost provocată din nou să ies din bula proprie și să evoluez în calitate de jurnalist. Pe lângă asta, compania mea de content digital Medialike Production a adunat atât clienți locali, cât și internaționali și nimic nu mă bucură mai tare decât că, iată, chiar și în acest context pandemic am avut activitate din plin. Apoi, l-am văzut pe Lucas crescând sub ochii noștri. E sănătos, râde non stop și nu cred să existe bucurie mai mare!   

Pe lângă tradițiile respectate de Crăciun, ce ritualuri ai pentru finalul de an? Îți faci listă cu obiective, un moodboard?

Aveam obiceiul de a pune pe hârtie rezoluții pentru noul an. Nu o mai fac din lipsă de timp. Tot ce știu e că dacă gândim pozitiv, suntem ancorați în realitate și informați corect și mergem pe premiza că putem face orice ne propunem cu multă muncă și implicare, „Sky is the limit”. De la 2022 îmi doresc să ne meargă cel puțin la fel ca până acum din punct de vedere profesional și dacă se poate să călătorim mai mult în formula de 3.

Cu ce planuri îl aștepți pe 2022?

E o listă întreagă. Îmi propun să mă autodepășesc, să fiu o versiune mai bună a mea și să dau randament maxim în activitățile mele, fie că vorbim de programul pe care-l realizez la Virgin Radio, în TV sau proiectele online.  Știu că vom avea parte de noi momente magice și în familie și sunt convinsă că va fi anul meu. Nu știu de ce, dar am încredere că mă așteaptă noi provocări frumoase.  

Related Posts

Povestea continuă cu un nou capitol în culori vibrante. Reinventează-ți atitudinea și ținutele cu noile IQOS Originals DUO & One

Luna decembrie este întotdeauna prilej de meditație asupra anului care se încheie. Tragem linie mental și luăm mai…

George Clooney și soția lui, Amal, apariții strălucitoare pe covorul roșu la Washington

George Clooney (61 de ani) și soția lui, Amal (44 de ani), au fost din nou cele mai…

Povestea lui Bambi, celebrul desen animat, va fi transformată într-un film horror

Desenele animate Bambi au fost lansate în 1942 de Disney și au fost adaptate după cartea scrisă în…

Horoscopul săptămânii

Astrologul Anca Stoica ne dezvăluie în cele ce urmează care sunt planurile astrelor în perioada 5-11 decembrie. Berbec …

Începe sezonul de schi: pregătirea fizică este esențială 

Cu toții așteptăm să vină zăpada, pentru a merge pe pârtiile de schi. Doctorul Vlad Predescu, specializat în…

Timian Chalet – O oază care îți farmecă simțurile

Povestea Timian Chalet a început cu zece capre, pe care proprietarii, oameni gospodari și întreprinzători din Miercurea Ciuc,…

Antreprenoriat la Feminin – programul gratuit de mentorat dedicat femeilor din Romania

Andreea Tudorache, Owner Beauty Connection si Andra Pintican – fondatoarea “Scolii de HR” si “Co-Fondator 1000” – si-au…

Cum arată casa de vacanță a lui Ellen Pompeo (Grey’s Anatomy) din Malibu

Ellen Pompeo, actrița care a interpretat timp de aproape 20 de ani personajul iconic Meredith Grey din serialuld…

Meghan Markle și Printul Harry își lansează trailerul documentarului lor de pe Netflix

Sincronizare perfectă, neintenționată sau un plan bine pus la punct de a umbri vizita Prinților de Wales în…

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…