Monica Cismaru ∙ August 25, 2023 ∙ 3 min read

Actrița și femeia de afaceri Jessica Alba (42 de ani) are o relație cu soțul ei, Cash Warren, de 20 de ani. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu 15 ani și au împreună trei copii – două fiice, Honor și Haven, de 15, respectiv 12 ani, și un fiu, Hayes, de cinci ani.

Jessica Alba vorbește despre secretul unei relații reușite și subliniază că acesta constă într-o comunicare permanentă și deschisă.

”Trebuie să spui mereu ceea ce simți, fie că ai nevoie de spațiu sau ți-e dor de persoana dragă.” Vedeta a mai spus și că ea și soțul ei, Cash Warren, sunt foarte diferiți, dar mereu ajung la un numitor comun în urma conversațiilor.

jessica alba cash warren

La rândul său, Cash Warren (44 de ani), producător de filme, a spus că o relație nu e întotdeauna ușor de menținut în echilibru și că traversează împreună cu soția lui diverse etape în cuplu. ”Câteodată, te simți lipsit de energie și nu ai chef de nimic, acest lucru poate să dureze luni întregi, dar trebuie să ai răbdarea ca lucrurile să revină la normal. Când traversăm astfel de etape, nu mă mai consum și nu mă mai panichez. Când trecem prin momente mai grele, ne acordăm unul altuia spațiul necesar, vorbim și poate ieșim în oraș, la cină. Trebuie să faci eforturi să rezolvi problemele. Din fericire, am o parteneră care gândește la fel ca mine în astfel de situații.

Acesta a mai spus că, la începutul relației cu Jessica Alba, era foarte gelos pe toți bărbații care îi acordau atenție. ”Nu mă simțeam bine deloc, iar eu am avut dintotdeauna încredere în mine și… ce să vezi, mă trezeam măcinat de gelozie.” Acest lucru”, mai spune Warren, a dus la o scurtă despărțire. ”Ne-am despărțit și, în tot timpul în care am fost separați, mi-am promis că, dacă ne împăcăm, o să fac un efort să canalizez această energie către alte lucruri, mai constructive. ”

Warren mai spune că este, de asemenea, și cel mai mare susținător al soției lui și că nu e interesat de lumina reflectoarelor, preferă planul secund. ”Nu sunt un star, nu sunt o celebritate, nu sunt actor, n-am încercat niciodată să fiu. O încurajez să facă ce vrea și m-am obișnuit cu asta de-a lungul timpului.”

Foto: Hepta

Related Posts

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi în mai pe platformele de streaming

Un nou sezon Bridgerton, o dramă romantică despre o iubire complicată și multe alte povești de neratat: iată…

6 parfumuri care conțin feromoni și care cresc gradul de atractivitate

Feromonii sunt substanțe secretate prin care se transmit mesaje subtile de atracție. Parfumurile cu feromoni intrigă și îi…

Primul concurs de frumusețe dedicat femeilor generate de inteligența artificială

Recent, a fost anunțată desfășurarea primului concurs de frumusețe din lume destinat femeilor generate de inteligența artificială (AI-…

Fundația Renașterea a dat START înscrierilor la cursa caritabilă – Race for the Cure Romania – ediția a 10-a, din 8 iunie

Fundația Renașterea organizează pe 8 iunie ediția aniversară a 10-a a Race for the Cure Romania- Cursa de…

Imagini în premieră din sezonul 3 Bridgerton

Așteptarea aproape că a luat sfârșit pentru fanii serialului Bridgerton, care se vor bucura în curând de cel…

Prințesa de Monaco, surpriza tradiționalului Bal de la Rose

Sâmbată trecută, cu strălucirea unui glob disco conceput pentru această a 68-a ediție de Christian Louboutin,  Prințesa Charlène…

Trei evenimente despre artă și frumos care ne-au atras atenția

În această săptămână, avem o expoziție în premieră, o lansare de carte și un mare artist premiat. O…

Ce artiști vin la Summer Well în 2024?

În perioada 9-11 august 2024 are loc cea de-a 13-a editie de Summer Well, care se va desfasura…

Amalia Enache: 10 locuri din București care-mi plac

Am rugat-o pe prezentatoarea Știrilor PRO TV de noapte să ne vorbească despre București și despre locurile care…

Mădălina Ghenea a dat lovitura cu filmul produs de ea, Deep Fear

Mădălina Ghenea, model și actriță, e în al nouălea cer de fericire. Vedeta a dat lovitura cu cel…