După o lungă perioadă de timp, celebra actriță revine la actorie. Jessica Alba va avea rolul principal din viitorul serial „Confessions on 7:45”, ecranizarea romanului omonim al Lisei Unger.

Serialul va fi difuzat de Netflix și va fi, se pare, un thriller psihologic. Alba va juca rolul unei mame suprasolicitate, a cărei liniște este spulberată definitiv când întâlnește un străin în trenul de navetiști cu care merge frecvent. Oamenii în care a crezut mereu că poate avea încredere încep să i se pară străini, iar femeia trece printr-o experiență foarte dureroasă, plină de minciuni și trădări. 

Fanii actriței sunt încântați de decizia acesteia de a reveni pe ecrane, mai ales că, după 2010, ea s-a lansat în afaceri și o bună perioadă de timp s-a dedicat cu totul businessului.

În 2012 Jessica Alba a devenit antreprenor, înființând „The Honest Company”, o companie ecologică de bunuri de larg consum, care s-a concentrat pe alternative sănătoase la produsele pentru bebeluși, apoi s-a extins la produse de înfrumusețare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts