Bianca Sterie ∙ July 3, 2023 ∙ 5 min read

Un nou sezon The Witcher, remake-uri după blockbustere mult apreciate, dar și povești noi, numai bune de urmărit în vacanță: iată care sunt noutățile lunii iulie pe platformele de streaming.

Survival of the Thickest – Serialul va fi disponibil din 13 iulie la Netflix

Survival of the Thickest o are în prim-plan pe Mavis Beaumont (Michelle Buteau), o femeie cu o viață… ușor complicată. Mavis se trezește pe neașteptate în situația de a-și lua viața de la capăt ca stilistă în devenire, dar este hotărâtă nu numai să supraviețuiască, ci și să aibă succes. Totul cu o atitudine pozitivă față de propriul corp, cu un decolteu în „V” și cu ceva luciu de buze. 

Bird Box Barcelona – Filmul va fi dsponibil din 14 iulie la Netflix

Producătorii fenomenului internațional Bird Box anunță Bird Box: Barcelona, o extensie a universului care a captivat publicul în 2018. După ce o forță misterioasă decimează populația lumii, Sebastian (Mario Casas) este nevoit să-și înceapă propria călătorie pentru supraviețuire pe străzile părăsite ale Barcelonei. Dar, în timp ce formează o alianță dificilă cu alți supraviețuitori și cu toții încearcă să scape din oraș, o amenințare neașteptată și încă și mai sinistră își face simțită prezența.

The Witcher – Sezonul 3 (vol. II) disponibil din 27 iulie la Netflix

În timp ce regii, elfii și demonii Continentului luptă pentru a o captura, Geralt (Henry Cavill) o ascunde pe Ciri (Freya Allan), hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă. Încredințată cu puterile magice ale lui Ciri, Yennefer îi conduce la fortăreața Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexploatate ale fetei; în schimb, ei află că au aterizat într-un câmp de luptă al corupției politice, magiei neagre și a trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna.

A Perfect Story – Serialul va fi disponibil din 28 iulie la Netflix

Margot (Anna Castillo) și David (Alvaro Mel) vin din lumi diferite. Ea este moștenitoarea unui imperiu hotelier. El trebuie să lucreze în trei locuri ca să se descurce cu banii. Dar, când se întâlnesc, își dau seama că doar ei se pot ajuta unul pe celălalt să își recâștige iubirile vieților lor.

The Watchful Eye – Serialul va fi disponibil din 5 iulie la Disney+

Serialul urmărește evoluția Elenei Santos (Mariel Molino), o tânără cu un trecut complicat, care lucrează ca bonă internă la o familie bogată din Manhattan. Ea află rapid că toți cei din clădirea misterioasă au secrete mortale și motive ascunse. Ceea ce nu știu ei însă este că Elena are și ea câteva secrete șocante.

The Company You Keep – Serialul va fi disponibil din 12 iulie la Disney+

O noapte de pasiune duce la o poveste de iubire între escrocul Charlie (Milo Ventimiglia) și Emma (Catherine Him), o agentă CIA sub acoperire, neștiind de fapt că sunt în conflict de interese din punct de vedere profesional. În timp ce Charlie consolidează „afacerea familiei”, ca să poată scăpa definitiv, Emma se apropie de infractorul răzbunător ce deține creanțele familiei lui Charlie – ceea ce-i forțează să recunoască minciunile pe care le-au spus, ca să se poată salva atât pe ei, cât și pe familiile lor, de consecințe dezastruoase. 

Full Circle – Serialul va fi disponibil din 13 iulie la HBO Max

O miniserie creată de regizorul Steven Soderbergh și scriitorul Ed Solomon, Full Circle explorează o investigație despre un caz de răpire care dezvăluie secrete păstrate de mult timp, legând mai multe personaje și culturi din actualul New York City.

She Said – Serialul va fi disponibil din 17 iulie la SkyShowtime

Carey Mulligan și Zoe Kazan joacă rolul reporterilor de la New York Times, Megan Twohey și Jodi Kantor, care, împreună, au publicat unul dintre cele mai importante articole ale vremii — articole ce a spulberat zeci de ani de tăcere pe tema agresiunii sexuale de la Hollywood și a determinat o schimbare în cultura americană, care continuă până în prezent.

Foto: Netflix

Related Posts

Lungmetrajul EXT. MAȘINĂ. NOAPTE, regizat de Andrei Crețulescu, proiecție specială în avanpremieră mondială la TIFF

Regizorul Andrei Crețulescu și actorii Rodica Lazăr, Dorian Boguță, Șerban Pavlu și Andi Vasluianu revin la Cluj cu…

VACANȚĂ WELLNESS la Alma Health & Spa Retreat

Ce zici de o vacanță wellness, chiar aici, în România? Avem mai multe argumente: un sejur wellness &…

Horoscopul lunii iunie 2024

Astrologul Anca Stoica ne prezintă horoscopul lunii iunie 2024. Iată ce le așteaptă pe zodii în prima luna…

Ce filme și seriale vedem în iunie pe platformele de streaming

Seriale noi din serialele tale preferate, povești intrigante, miniserii biografice: iată titlurile de neratat în luna iunie.  House…

Filme și seriale pe care trebuie să le vezi în mai pe platformele de streaming

Un nou sezon Bridgerton, o dramă romantică despre o iubire complicată și multe alte povești de neratat: iată…

6 parfumuri care conțin feromoni și care cresc gradul de atractivitate

Feromonii sunt substanțe secretate prin care se transmit mesaje subtile de atracție. Parfumurile cu feromoni intrigă și îi…

Primul concurs de frumusețe dedicat femeilor generate de inteligența artificială

Recent, a fost anunțată desfășurarea primului concurs de frumusețe din lume destinat femeilor generate de inteligența artificială (AI-…

Fundația Renașterea a dat START înscrierilor la cursa caritabilă – Race for the Cure Romania – ediția a 10-a, din 8 iunie

Fundația Renașterea organizează pe 8 iunie ediția aniversară a 10-a a Race for the Cure Romania- Cursa de…

Imagini în premieră din sezonul 3 Bridgerton

Așteptarea aproape că a luat sfârșit pentru fanii serialului Bridgerton, care se vor bucura în curând de cel…

Prințesa de Monaco, surpriza tradiționalului Bal de la Rose

Sâmbată trecută, cu strălucirea unui glob disco conceput pentru această a 68-a ediție de Christian Louboutin,  Prințesa Charlène…