Smiley și-a surprins fanii cu o nouă poză alături de Gina Pistol, dar și cu un nou videoclip

În urmă cu 3 ani, Smiley şi Gina Pistol au fost surprinşi împreună pe aeroport, erau pregătiţi de o vacanţă. Paparazzi i-au văzut împreună şi i-au pozat. Imaginile au devenit publice, dar ei nu făceau nicio declaraţie despre această vacanţă. După aproximativ trei ani, în 2019, Smiley şi Gina Pistol au apărut la evenimente, la petreceri împreună, iar de Sărbătorile Pascale au publicat prima poză împreună.

La câteva săptămâni după, Smiley și-a surprins fanii cu o nouă poză alături de Gina, dar și cu un nou videoclip.

 “O zi perfectă de filmat un clip nou…abia aştept să auziţi piesa nouă!” , a scris artistul pe Social Media. Pare că la filmări a fost însoţit de întreaga echipă, dar şi de Gina.

Smiley își cântă convingerea că „Va fi bine” în noua sa piesa, compusă în timpul perioadei de izolare, despre secretul fericirii și al binelui care este ascuns în fiecare om.

„Uneori mi se pare ca fericirea este o alegere, pentru ca de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lasam sa ne afecteze ceea ce ni se intampla si cat de des privim cerul si lasam sa ajunga la noi mesajul „va fi bine”. Nu se poate sa apara norii si sa nu lase la un moment dat locul soarelui si nici nu exista problema care sa apara in viata noastra si sa nu aduca cu ea cel putin o rezolvare si o lectie invatata. Este o piesa optimista care sper sa reuseasca sa redea senzatia de libertate, de dor de duca, de soare, de mare, de impreuna, de tot ce ne place si ne-a lipsit in ultima perioada.”, mărturisește Smiley.

Categorii Lifestyle