Selena Gomez: ”Machiajul ar trebui să fie un accesoriu care să completeze frumusețea naturală”

selena gomez machiaj

Actrița și cântăreața Selena Gomez ne expune viziunea ei despre frumusețe și împărtășește rutina ei de beautyși de machiaj din ipostaza de CEO al propriei ei linii de cosmetice, Rare Beauty.

Selena Gomez este una dintre cele mai admirate vedete din showbiz și s-a aflat la un moment dat pe primul loc în topul celor mai urmărite vedete pe rețelele de social media. Recent, artista și-a lansat o linie proprie de cosmetice și abordează subiectul frumuseții, în toate formele ei.

Selena Gomez calcă pe urmele mai multor vedete și se lansează în industria de beauty cu o abordare holistică, de autoîngrijire și de autoexprimare prin intermediul cosmeticelor.

Când ai grijă de pielea ta, ai grijă de corpul tău, de mintea ta, de sufletul tău, toate sunt conectate”, spune Selena Gomez.

selena gomez frumusete

Actrița s-a confruntat mult timp cu acneea și expune felul în care abordează această problemă. ”Încerc să nu mă ating de coșuri, ceea ce e foarte greu!” Astfel, după ce își spală fața, Selena aplică un serum hidratant și o cremă de protecție solară. Nu folosesc cremă de protecție UV doar împotriva razelor soarelui și pentru un aspect fresh, ci și din cauză că sufar de Lupus (o boală autoimună) și nu am voie să mă expun la soare. Apoi, aplic un strat subțire de fond de ten fluid, anticearcăn și blush lichid pe punctul cel mai înalt al pomeților. Blush-ul lichid dă un aspect de lifting asupra obrajilor și nu te face să pari că ești arsă de soare sau că un clown”, adaugă Selena. ”Urmează aplicarea unui bronzer mat pentru efectul de sculpting al feței. Fardurile preferate pentru ochi ale artistei sunt cele în culori nude și rozalii, iar pentru un efect mai dramatic, aceasta încă își perfecționeaza felul în care își aplică tușul de ochi pentru un efect de cat-eye. Machiajul e finisat cu o urmă de iluminator, pe care îl aplică și pe claviculă, si cu un ruj ales de obicei într-o nuanță fuchsia.

Cred că machiajul ar trebui să fie un accesoriu care să completeze frumusețea naturală, iar asumarea propriei personalități e cel mai bun mod de exprimare a propriului farmec”, conchide actrița.

Foto: Hepta