Secrete de beauty mai puțin obișnuite, împărtășite de Gwyneth Paltrow

gwyneth paltrow beauty

Gwyneth Paltrow, actriță și antreprenor în domeniul wellness-ului, împărtășește secretele sale de beauty prin care își menține tinerețea și prospețimea, iar acestea includ folosirea uleiului de cocos, a sării de baie Epsom, exfolierea chimică și câte o dușcă de whisky japonez seara, la cină.

Gwyneth Paltrow are 48 de ani, doi copii și o viață complexă, plină de proiecte pofesionale, unele dintre ele fiind în domeniul de lifestyle și wellness, prin brandul dezvoltat de ea, GOOP. Chiar dacă este adesea contestată pentru produsele și metodele de wellness pe care le produce și le promovează, Gwyneth Paltrow este un model de disciplină în ceea ce privește întreținerea personală și împărtășește rutina ei de beauty.

gwyneth paltrow beauty

Astfe, vedeta folosește numai produse cosmetice fără parabeni, face exerciții fizice zilnic și are grijă să doarma suficiente ore pentru un ten luminos. Totuși, Gwyneth admite că are și anumite slăbiciuni, cărora le dă curs din când în când, iar plăcerile ei vinovate sunt cartofii prăjiți și whisky-ul japonez, pe care îl bea de câteva ori pe săptămână, dar în cantitate foarte mică. În rest, alimentația ei e compusă din produse integrale, cât mai puțin procesate.

gwyneth paltrow beauty

În ceea ce privește îngrijirea tenului, Gwyneth Paltrow folosește cu sfințenie propriul ei exfoliant, care efect instant de întinerire prin efectul dublu de exfoliere mecanică și chimică. Iar un alt secret este folosirea uleiului de cocos pentru sănătatea cavității bucale, pe care îl folosește alături de pasta de dinți.

Apoi, vedeta folosește tot o producție proprie, o cremă hidratantă și un peeling cu acid glicolic, pe care îl lasă să acționize noaptea. Seara se încheie cu o baie cu săruri Epsom – recomandate pentru sănătatea pielii și pentru relaxare, iar dimineața, Gwyneth Paltrow își spal fața cu apă rece cu gheață.

gwyneth paltrow beauty

În fiecare zi, actrița își urmează rutina de fitness și are grijă să bea câte trei litri de apă zilnic. ”E foarte sănătos să transpiri, astfel se pune sângele în mișcare. Hidratează-te, dormi, mănâncă alimente bogate în nutrienți și înconjoară-te de oameni care te fac să râzi și fă sex!”, a îndemnat actrița într-un interviu.

Foto: Hepta