Micile plăceri vin direct la tine acasă. 3 idei pentru o masă copioasă

Trebuie să recunoaștem, una dintre marile plăceri ale noastre, în izolare, este mâncarea bună și gustoasă, savurată alături de familie. Și tu poți comanda felul preferat de mâncare de la restaurantul unde obișnuiați să luați prânzul sau cina, de pe foodpanda.  Iată recomandările echipei Alistmagazine!

Monica Cismaru- redactor Alistmagazine

Îmi comand destul de des marinanted chicken taouk, de la Souk. E un preparat foarte gustos și pe care nu-l pot reproduce acasă, oricât de mult mi-aș dori.  E mai simplu și mai rapid să-mi comand mâncarea preferată.

Alexandra Bolba- colaborator Alistmagazine

Sunt fan declarat al salatelor de orice fel. Cu cât mai verzi, cu atât mai bune 🙂 Iar cei de la Pio Bistro au cea mai Evergreen Salad din univers. Mie îmi place s-o mănânc simplă sau, dacă mi-e foarte foame, ca garnitură lângă Salmon & Mushy Peas.

Claudia Panturoiu- advertising Manager Alistmagazine
Îmi plac foarte mult spaghete cu fructe de mare de la Gargantua, dar înainte recomand oricând un start cu brânzeturi și struguri sau cartofi cu rozmarin. Și pentru ca masa să fie completă, te poți răsfăța cu un gin, pe care-l poți savura la tine pe terasă. 

Categorii Lifestyle